کد خبر: ۷۷۹۰۹۳
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴

جلوگیری از ابتلا به پارکینسون با نوشیدن یک فنجان قهوه در روز

فلوشیپ اختلالات حرکتی با اشاره به این نکته که پارکینسون دومین بیماری شایع تخریب کننده سیستم عصب مرکزی در بین بیماری های مغز و اعصاب به حساب می‌اید،گفت: نوشیدن روزی یک فنجان قهوه در روز می‌تواند از ابتلا به پارکینسون جلوگیری کند و نقش موثری در حفاظت از سلول های عصبی را دارا می باشد.
جلوگیری از ابتلا به پارکینسون با نوشیدن یک فنجان قهوه در روز
آفتاب‌‌نیوز :

 دکتر مهری سالاری متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات حرکتی با اشاره به این نکته که پارکینسون دومین بیماری شایع تخریب کننده سیستم عصب مرکزی در بین بیماری های مغز و اعصاب به حساب میاید، اظهار داشت: پارکینسون یک بیماری مزمن است و ابتلا به این بیماری معمولا در افراد بالای ۶۰ سال شایع است و شیوع آن در آقایان بیشتر از خانم ها است و علائم اصلی آن در فرد مبتلا کندی در حرکت، سفتی و وجود لرزش می باشد.

به گزارش انجمن پارکینسون ایران، وی با اعلام اینکه درمان دارویی در مراحل اولیه و پیشرفته پارکینسون می تواند برای بیماران بسیار کمک کننده باشد، ادامه داد: خوشبختانه پارکینسون در بین بیماری های مغز و اعصاب به خوبی به درمان دارویی جواب می دهد و می تواند باعث بهبود کیفیت زندگی بیماران و بهبود عملکرد فرد مبتلا شود، داروهای مورد استفاده عوارض خاصی نداشته و فقط در برخی از بیماران باعث ایجاد حرکت اضافه شده که نشان دهنده تاثیر خوب و کارکرد درست دارو است .

این متخصص مغز و اعصاب گفت: پارکینسون یک بیماری پیش رونده است و تنها روش ثابت شده که توانایی کاهش سرعت پیشرفت این بیماری را دارد انجام ورزش و فعالیت های مداوم بدنی است که از نظر علمی سه روز ورزش در هفته هر بار یک ساعت بسیار کمک کننده و مفید خواهد بود و تغییر در سبک زندگی تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از ابتلا به پارکینسون را دارد.

سالاری با تاکید بر سبک زندگی سالم و مصرف سبزیجات و میوه جات تازه و استفاده بیشتر از گوشت سفید، بیان داشت: از نظر علمی ثابت شده که نوشیدن روزی یک فنجان قهوه در روز می تواند از ابتلا به پارکینسون جلوگیری کند و نقش موثری در حفاظت از سلول های عصبی را دارا می باشد.

این فلوشیپ اختلالات حرکتی یادآور شد که برخلاف باور عمومی که وجود لرزش را دلیل بر ابتلا به پارکینسون می داند، تصریح کرد: هر لرزشی بیماری پارکینسون نیست، به عنوان مثال بیماری شایعتری از پارکینسون به نام لرزش خوش خیم و یا لرزش خانوادگی وجود دارد که این بیماری نیز با افزایش سن شیوع آن بیشتر می شود که در برخی از بیماران که لرزش دست و سر دارند امکان وجود این بیماری دور از ذهن نیست که با مراجعه به پزشک و معاینه توسط یک متخصص مغز و اعصاب و بررسی خصوصیات لرزشی و وجود و یا عدم وجود کندی و سفتی در حرکت تشخیص ابتلا به نوع بیماری آسان خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر هیچ گونه روش غربالگری برای تشخیص ابتلا به پارکینسون درآینده وجود ندارد و استفاده از MRI فقط تفکیک پارکینسون از دیگر بیماری هاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین