کد خبر: ۸۳۲۴۳۳
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

جلوگیری از ابتلاء به بیماری‌های منتقله از آب و غذا در ماه رمضان

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای جلوگیری از مسمومیت‌های احتمالی، باید مراقبت‌ها و اقدامات لازم را انجام داد. میمنت توبه خاک گفت: آب آشامیدنی باید مورد تأیید مقامات بهداشتی محل باشد و ترجیحاً از شبکه‌های عمومی استفاده شود و در صورت عدم دسترسی به شبکه یا قطعی آب شبکه، باید از آب‌های بسته‌بندی شده دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت استفاده شود. مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: سبزیجات و سالاد در مراکز و اماکن عمومی بایستی به روش صحیح سالم‌سازی شود و در صورت استفاده از سالاد و سبزیجات آماده، بایستی سالاد و سبزیجات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت باشد.
جلوگیری از ابتلاء به بیماری‌های منتقله از آب و غذا در ماه رمضان
آفتاب‌‌نیوز :

توبه خاک با بیان این که باید از نمک‌های بسته‌بندی یددار و تصفیه‌شده دارای مجوز بهداشتی و علامت استاندارد استفاده شود افزود: انواع مواد غذایی فاسدشدنی باید در یخچال و در دمای مناسب نگهداری شوند و از مصرف هر گونه رنگ غیرمجاز در تولید زولبیا، بامیه، گوش‌فیل و ... جلوگیری شود.

وی گفت: ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب، چای و مواد غذایی استفاده می‌شود را به‌صورت مستمر شست‌وشو و گندزدایی کنید و در صورت استفاده از ظروف یک‌بارمصرف از ظروف گیاهی (بر پایه نشاسته ذرت) و دارای پروانه ساخت استفاده شود.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: در هنگام توزیع غذا، از راه رفتن افراد توزیع‌کننده غذا بر روی سفره‌ها بایستی جلوگیری شود و خاطرنشان کرد: توزیع آب، شربت و یا شیر در مراسم سحر و یا افطاری با لیوان یکبار مصرف صورت گیرد و از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است، جلوگیری شود.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در صورت بروز موارد احتمالی مسمومیت غذایی، موضوع به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت با شماره تماس ۱۹۰ جهت پیگیری اعلام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین