کد خبر: ۸۳۸۶۷۳
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶

کمبود سبوس در نان چگونه سلامت ما را تهدید می‌کند؟

در فرآیند سبوس‌گیری قسمت عمده ریز مغذی‌ها مانند ویتامین‌های گروه ب، روی، منیزیم، آهن، کلسیم، پتاسیم، سلنیم و به همراه سبوس از آرد گرفته می‌شوند.
کمبود سبوس در نان چگونه سلامت ما را تهدید می‌کند؟
آفتاب‌‌نیوز :

در سال‌های اخیر به بهانه اینکه مردم بیشتر نان سفید را می‌پسندند، میزان زیادی از سبوس گندم تمامی آردها گرفته می‌شود (۱۸ الی ۲۳ درصد) که این مسئله می‌تواند مشکل اضافه وزن و چاقی (در کنار گرسنگی سلولی) را در مردم جامعه بیشتر کند.

نتایج آخرین بررسی‌ها در کشور نشان می‌دهد علیرغم مصرف بیش از حد از گروه نان و غلات و نشاسته توسط مردم که زمینه افزایش بروز چاقی را زیاد می‌کند، گرسنگی سلولی (به معنای عدم تامین ریز مغذی‌های مورد نیاز سلول‌ها) سلامت ما را تهدید می‌کند زیرا در فرآیند سبوس‌گیری قسمت عمده ریز مغذی‌ها مانند ویتامین‌های گروه ب، روی، منیزیم، آهن، کلسیم، پتاسیم، سلنیم و به همراه سبوس از آرد گرفته می‌شوند که در روند ایجاد بیماری‌های غیرواگیر (چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، فشارخون، سرطان دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ و …) تأثیرگذار می‌باشد.کماکان که مصرف جوش شیرین در بعضی از نانوایی‌ها روند تخمیر (ورآمدن خمیر) را به تاخیر انداخته که علاوه بر ایجاد مشکلات در دستگاه گوارش، جذب مواد مغذی (آهن، روی، کلسیم و …) را به شدت کاهش می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین