آفتابنیوز : آفتاب: مهران مدیری این بار در «مرد دوهزارچهره» که در ایام نوروز پخش میشود با خودش شوخی میکند.
به گزارش سرویس هنری آفتاب، مهران مدیری امسال نیز با ساختن طنز «مرد دوهزار چهره» سر و صداهای زیادی در محافل گوناگون به پا کرده است و همه منتظرند تا ببینند این بار او با چه کسی یا کسانی قرار است شوخی کند. داستان «مرد دوهزار چهره» از آنجایی آغاز میشود که مسعود شصتچی به جای مهران مدیری اشتباه گرفته میشود و در جایگاه مدیری قرار میگیرد، او به عنوان مدیری کارگردان، بازیگر و خواننده دست به کارهای مختلف میزند و در ادامه به جای سه شخصیت دیگر هم اشتباه گرفته میشود.
بنابر این گزارش، در «مرد هزار چهره» مسعود شصتچی ناآگاهانه در موقعیتهای مختلف قرار میگرفت، اما این بار تیم نویسندگان تصمیم گرفتهاند او را در موقعیتهای خواسته و آگاهانه قرار دهند.
بهجز مهران مدیری، سپند امیرسلیمانی، پژمان بازغی، شقایق جودت، سحر جعفری جوزانی، امید روحانی، سحر زکریا، پروین قائممقامی، هادی کاظمی، شایان احدیفر، کیهان ملکی، غلامرضا نیکخواه، سام نوری، محمدرضا هدایتی، بیژن بنفشهخواه، عارف لرستانی، سیامک انصاری، رضا فیض نوروزی و فلامک جنیدی در این سریال ایفای نقش میکنند.
این بار هم یک تیم نویسندگی قسمتهای مختلف سریال را به عهده گرفتهاند و خشایار الوند و امیرمهدی ژوله به همراه چند نفر دیگر کار نویسندگی را به عهده دارند و از پیمان قاسمخانی هم خبری نیست. گویا او درگیر فیلم سینمایی «سن پترزبورگ» است. باید دید غیبت قاسمخانی چقدر روی متنهای «مرد دوهزار چهره» تأثیر میگذارد.
سریالهای مهران مدیری همیشه همراه با جنجال و هیاهو بوده است؛ به طور مثال موسیقیدانها به موسیقی تیتراژ «شبهای برره» ایراد گرفتند و صاحبنظران عرصه ادب و فرهنگ به اصطلاحات و کلمات نقطهچین، پاورچین و... .
جنجالها در «مرد هزار چهره» تاحدی پیش رفت که پس از پخش چند قسمت از آن شاعران و مسئولان ثبت احوال شیراز به این مجموعه خرده گرفتند و فولادگر، مسئول روابط عمومی اداره کل ثبت احوال استان فارس، از شکایت 2 میلیارد تومانی این اداره از تهیهکنندگان آن خبر داد. البته زمزمههایی هم از شکایت نیروی انتظامی از گروه مدیری در میان بود، اما سردار احمدیمقدم در جشنواره فیلم پلیس به تمام شبههها پایان داد و از دستاندرکاران «مرد هزار چهره» تشکر کرد.
برخی از اهالی فرهنگ و ادب هم پس از پخش قسمتهای مربوط به حلقه ادبی دروس از به سخره گرفتن شعرا برآشفتند و هر کدام از چهرههای حاضر در این قسمتها را به برخی از شعرای صاحبسبک و بنام ادبیات مانند لیلی گلستان، محمدرضا شفیعی کدکنی، محمود مشرف آزاد تهرانی، مرحوم منوچهر آتشی نسبت دادند. توکا نیستانی اولین فردی بود که به شکل علنی به انتقاد از این مجموعه پرداخت و به نویسندگان و سازندگان آن انتقاد کرد. البته به دلیل همین انتقادها بخشی از این سریال حذف شد.
مجموعه «مرد هزار چهره»، بیش از آنکه به نقد شخص یا گروه خاصی بپردازد، به پدیدههای منفی و زمینههای اجتماعی، جامعهشناختی و روانشناختی توجه میکرد. اما گویا مدیری و سایر دستاندرکاران «مرد دوهزار چهره» تصمیم گرفتهاند دراین مجموعه کاری به شخص یا اشخاصی نداشته باشند و صرفاً جنبه طنز کار برایشان مهم باشد.
خشایار الوند، سرپرست نویسندگان این سریال، میگوید: «هنوز هم در کشور ما این مسئله وجود دارد که هرگاه میخواهیم با کسی شوخی کنیم، کل آن صنف معترض میشوند. در حالی که قائل به این قضیه نیستند که ممکن است همکار آنها اشتباه کند و کار او ضعف داشته باشد».
وی افزود: «ما در «مرد دوهزار چهره» صرفاً هدفمان این است که بیننده سرگرم شود و کاری به مشاغل نداریم تا به کسی برنخورد. موقعیت اولی که مسعود شصتچی با آن مواجه میشود، قرار گرفتن به جای مهران مدیری است. موقعیت دوم، خلبان هواپیما و موقعیت بعدی او درباره فوتبال است. البته امیدواریم در حوزه فوتبال به کسی برنخورد، چون همه به ضعفهایی که در این ورزش وجود دارد، آگاه هستند و برنامه «نود» شاهدی بر این مدعاست».
عبدالرضا شهباززاده، مدیر تولید مجموعه تلویزیونی «مرد دوهزار چهره» نیز اظهارکرد: «در این سریال ما جوری حرکت کردهایم که از حاشیهها به دور باشیم و بر طبق قوانین صدا و سیما نه کسی و نه شغلی زیر سؤال نرود».
وی درباره استقبال مردم از سری دوم گفت: «البته این به تجربه ثابت شده که ممکن است قسمتهای بعدی هر سریال یا فیلمی، جذابیت لازم را برای تماشاگران نداشته باشد اما با استقبال بینظیری که مردم از «مرد هزار چهره» داشتند، ما سعی کردیم «مرد دوهزار چهره» هم برای مخاطب جذاب باشد.»
شهباززاده به وقت کمی که برای تولید این سریال دارند، اشاره کرد و افزود: «باز هم طبق روال سال گذشته، مدیران شبکه به ما دیر اعلام کردند و گروه تولید مجبورند برای بهبود کیفیت کار شبانهروز کار کنند و تمام سعی ما این است که با افت کیفی مواجه نشویم».