مُنیبان نوشت: غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مردم بستانآباد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به هجمههای مجازی علیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات پیش آمده را از دو منظر میتوان در نظر گرفت، اولین مورد اینکه متأسفانه اخلاق در کشور ما بسیار تضعیف شده و این پدیده در بدنه حاکمیت بسیار پررنگتر تضعیف میشود. نکته دیگر که سیاسی محسوب میشود این است که در هر صورت یکی از تبعات انحصارگری و خالصسازی این است که نتوانند هیچ صدای مخالفی را تحمل کنند و در نتیجه هر صدای مخالف ناخوشایند است و باید قطع شود. نکته قابل توجه این است که خالصسازی با جایگاه مجلس سازگار نیست، به این معنی که مجلس محل صداهای مختلف، اندیشههای مختلف، بحث و گفتگوهای عقلانی است، اما متأسفانه جریان موسوم به خالصسازی حتی این اندکها را هم در نظر نمیگیرند.
نوری قزلجه در توضیح جریان خالصسازی و رابطه آن با جبهه پایداری تصریح کرد: بنده جریان خالصسازی را به جایی وصل نمیکنم. پایداریها در جایگاهی نیستند که به آنها پرداخته شود، اما در مجموع تفکری که جریان خالصسازی را طراحی میکند عددی در کشور است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم در آستانه ورود به سومین سال ریاستجمهوری اظهار کرد: بنده مشاهده نکردم که رئیسی به شعارهایی که در انتخابات ریاست جمهوری میداد عمل کرده باشد و نمیتوانم بشمارم که فلان وعده انتخاباتی را عملیاتی کرده است. به عبارت دیگر میتوان گفت که متأسفانه تقریباً در هیچ حوزهای وعدههای رئیسی محقق نشده و عملکرد دولت سیزدهم قابل قبول نیست بنده این اظهارات را با ناراحتی درونی بیان میکنم و میگویم.
او ادامه داد:ای کاش میتوانستیم بگوییم دولت در این چند بخش به خوبی عمل کرده و ان شاالله در بخشهای دیگر هم به همین صورت عمل میکند، اما به هر حوزهای که نگاه و توجه میکنیم موفقیتی مشاهده نمیشود، ان شاالله خود دولتیها توضیح بدهند شاید ما موردی را فراموش کردیم. البته بعد از توضیحات دولتیها در مورد موفقیتهای دولت ما و مردم هم قضاوت کنیم کجا پیشرفت کردیم؟ در مهار تورم پیشرفت کردیم؟ در کنترل نرخ ارز موفق بودیم؟ در حوزه تنظیم روابط خارجی، احیای برجام و گفتگوهای بینالمللی موفق بودیم؟ در مبادلات بانکی توانستیم پیشرفت کنیم؟ در بحث مسکن آنچه که وعده داده شده بود موفقیت بدست آوردند، حال کشاورزان، کارگران و کارمندان بهتر شده؟ سرمایهگذاری در حوزههای نفت و گاز و میادین مشترک صورت گرفته؟
نوری قزلجه با تأکید بر پاسخگویی دولت خاطرنشان کرد: بنده نشانی از موفقیت در موارد مذکور مشاهده نمیکنم امیدوارم دولت توضیحاتی ارائه بدهد. دولت بگوید در حوزه فرهنگ و مخصوصاً حجاب به خوبی عمل کرده؟ در هر صورت دولت یک جایی را نشان بدهد، بگوید بهتر شده و ما هم آنها را تشویق کنیم و بگوییم خدا را شکر. اگر موفقیتی در عملکرد دولت مشاهده شود مطمئناً بنده هم از تریبون مجلس تشکر میکنم و میگویم دولت این کار خوب را انجام داده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اینکه در شرایط فعلی اقتصادی تا چه اندازه ضروری است که لایحه حجاب با دو فوریت به مجلس ارائه شود، یادآور شد: اگر حجاب را به عنوان امری شرعی تلقی کنیم، این موردی است که برای همه مسلمانان واجب است، اما اینکه در مورد حجاب قانون بگذاریم و قانونگذاری در مورد آن جای بقیه قانونگذاریها را گرفته، جای بحث دارد. نکته مهم این است که حجاب باید در کشور وجود داشته باشد، اما راهش دادن لایحه نیست چرا که نتیجه آن معطل کردن امور اقتصادی میشود. مشکلات اقتصاد و معیشتی ریشه بحرانهای فرهنگی هستند که امروز با آنها درگیر هستیم.