اولین باران پاییزی از راه رسید و دوباره خیابانهای اهواز مملو از آب شد این در حالی است که سالها مردم اهواز از این معضل رنج میبرند و بارها به آنها وعده حل این مشکل داده شده است.
این شرایط در حالی است که انتظار میرفت شهردای اهواز با دریافت بودجههای خوبی که دولت سیزدهم در اختیارش قرار داد پروژههای دفع آبهای سطحی در اهواز را به نقطه مطلوبی برساند، اما باران دیروز نشان داد معضل آبگرفتگی معابر و خیابانها در اهواز مثل گذشته پابرجاست.
معاون خدمات شهری شهرداری اهواز که یک روز قبل از شروع بارندگیها از آمادگی شهرداری برای مواجهه با آبگرفتگیها خبر داده بود امروز عکس او در شبکههای اجتماعی منتشر شد که با رکابی بر زمین دراز کشیده است و تلاش میکند که با دست راه خروج آب از حفرهای را باز کند.
وی پس از زیر آب رفتن نقاط مختلف شهر اهواز گفت آبگرفتگی در بسیاری از مناطقی که در سال گذشته مشکل داشتند، در حال حاضر به نظر نمیرسد، اما در مناطق جدیدی آبگرفتگی ایجاد شده است.
شمس همچنین انگشت اتهام را به سمت آب و فاضلاب اهواز نشانه گرفت و تاکید کرد علت آبگرفتگی در برخی نقاط به دلیل ریزش فاضلاب است.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان نیز گفته است آبگرفتگی امروز در چند نقطه شهر اهواز به دلیل غافلگیری و حادثه بوده است.
شیرازی گفته از قبل میدانستیم که احتمال وقوع آبگرفتگی در ۱۸ نقطه شهر اهواز وجود دارد و تجهیزات پیشبینی و در محل مستقر شده بودند، اما در چند نقطه غافلگیر شدیم، زیرا سابقه آبگرفتگی نداشتند و دچار شکستگی و ریزش خطوط شدند.
از سوی دیگر مدیرعامل آبفای خوزستان به رسانهها گفت مشکل خاصی در بحث آبگرفتگی شهر وجود ندارد البته در برخی از نقاط آبگرفتگیهایی وجود دارد که با فعال شدن پمپها مشکل این نقاط نیز به زودی برطرف میشود.
اوایل آبان استاندار خوزستان، علی اکبر حسینی محراب، در نشست ستاد مدیریت بحران استان خوزستان، بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آبگرفتگی معابر در فصل بارندگی تاکید کرده است. وی تاکید کرده که مدیران و مسئولان محلی باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از آبگرفتگی و تأمین راحتی مردم در این شرایط بارشی بکنند.
سید محمدعلی پورموسوی رئیس شورای شهر اهواز مهر امسال در صحن شورای شهر اهواز اظهار کرد: اولویت اصلی شورا از آبفا و شهرداری، حل معضل آبگرفتگی مناطق بحرانی به منظور آمادگی برای فصل بارشهای پاییز باشد.
سالهاست باران در اهواز موجب آبگرفتگی شدید برخی مناطق و معابر میشود و زندگی مردم را مختل میکند هر چند اقداماتی در این خصوص انجام شده، ولی هنوز تا نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد آبگرفتگی اهواز در حالی هرسال رخ میدهد که سالهاست مسوولین و مدیران متولی قول رفع این مشکل را میدهند.
مدیران شهری اهواز پس از گذشت دوسال باید کارنامه خود به صورت شفاف در خصوص پروژههای دفع آبهای سطحی در مناطق هشتگانه شهر تشریح کنند دو سال فرصت کمی نیست که مردم نتیجه این پروژهها را به چشم خود ببینند.
از آن سو با توجه به مبالغ هنگفت عوارض آلایندگی که با توجه ویژه دولت به شهرداری اهواز پرداخت شده است دیگر بهانهای برای بی پول و بودجه نداشتن برای مدیران شهرداری باقی نمیماند.