آفتاب: جشن پنجاهمین سال تأسیس دانشکده فنی دانشگاه تبریز با حضور شخصیتهای برجسته علمی، فرهنگی و سیاسی که در پنج دهه گذشته از این دانشکده فارغ التحصیل شدهاند طی مراسمی، 20 خرداد ماه 88 در دانشگاه تبریز جشن برگزار میشود.
به گزارش گروه اجتماعی آفتاب، برای برگزاری این مراسم از ماهها قبل، ستادی متشکل از فارغالتحصیلان دورههای مختلف دانشکده به دبیری مهندس محسن صفایی فراهانی، فارغ التحصیل سال 1351 دانشکده فنی تشکبل شده است.
مهندس محسن صفائی فراهانی در گفت وگو با ستاد خبری این جشنواره در تشریح چگونگی برگزاری آن گفت: «این جشن به ابتکار کانون فارغ التحصیلان دانشکده فنی تبریز و همچنین کمکها و حمایتهای مالی واحدهای صنعتی و تولیدی فعال با هدف بها دادن به پیشکسوتان و خبرگان دانشگاهی و تجلیل از آنها و تقدیر از دانشجویان ساعی جامعه با ایجاد فضای تشویق نخبگان برگزار میشود».
دبیر جشن پنجاهمین سال تاسیس دانشکده فنی دانشگاه تبریز همچنین افزود: «دانشکده فنی تبریز، پنجاهمین سال تأسیس خود را در حالی پشت سر میگذارد که اکثر بانیان این دانشکده درقید حیات نیستند. از طرف دیگر در طول 5 دهه گذشته دانشجویان بسیاری فارغ التحصیل شدهاند که هرکدام از آنها هم اکنون در بخشی از جامعه فعالیت کرده و حتی در مدیریت کلان کشور سهم داشتهاند.
وی همچنین گفت: «تجلیل از شهدای گرانقدر این دانشکده که افراد تأثیرگذاری در هشت سال دفاع مقدس بودهاند نیز جزو اولویتهای اصلی برگزاری این جشن است».
دبیر ستاد جشن پنجاهمین سال تأسیس دانشکده فنی دانشگاه تبریز توجه به توسعه و فرایندهای آن در نظم نوین جهانی برای جوامع را امری اجتناب ناپذیردانست و افزود: «توسعه پایدار و موفقیت چشمگیر در جنبههای متنوع حیات اجتماعی را باید در بکارگیری روشهای علمی، عملی، استفاده از ظرفیتها و استعدادهای بالقوه جامعه دانست».
صفائیفراهانی توجه به فناوری جدید و اشاعه آن در حیات اجتماعی، فراهم آوردن امکانات وابزارهای مورد نیاز بکارگیری منابع مادی و انسانی و پتانسیلهای جامعه و ایجاد قطبهای علمی، تکنولوژیکی، صنعتی و تولیدی و نشر اطلاعات علمی و فناوری را لازم و ضروری دانست و افزود: «تمامی این موارد در راستای توسعه همه جانبه و تضمین کننده امنیت جامعه و ساختارهای آن است بدینوسیله توجه به علم، دانشمندان و اندیشمندان یکی از ارکان اصلی توسعه به شمار میآیند».
دبیر جشن پنجاهمین سال تأسیس دانشکده فنی دانشگاه تبریز همچنین افزود: «تقدیر از روسای دانشکده در طول 50 سال با اهدای تندیس جشن به همراه لوح تقدیر و شال مخصوص یا آرم دانشکده، تقدیر از پیشکسوتان و کارآفرینان و معرفی چهرههای شاخص و برگزیده دانشکده و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فــارغ التحصیلان به همراه یادآوری خاطرات سالهای دور و نزدیک نیز جزو برنامههای اصلی این جشن به شمار میآید».
وی در پایان تصریح کـرد: «این جشن میتواند زمینـههای علمی بسیـاری را در ارتبـاط با فارغ التحصیلان ایجاد کند».