خبرگزاری دولتی «ایرنا» اعلام کرد: «بر اساس آخرین گزارشهای غیر رسمی، بیش از ۲۵ میلیون نفر از واجدین شرایط در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شرکت کردند.
این عدد، مشارکت ۴۱ درصدی را برای این دوره از انتخابات رقم زده است.
نتایج رسمی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری توسط وزارت کشور اعلام خواهد شد.»
همچنین خبرگزاری «تسنیم» نوشت: در حالی که یک کمپین بسیار گسترده برای تحریم همه جانبه انتخابات ۱۴۰۲ شکل گرفته بود و علیرغم آنکه برخی گروهها و اشخاص رادیکال در داخل نیز تلویحاً با آن همراهی کردند، اما آمارها از مشارکت حدود ۲۵ میلیونی در این انتخابات حکایت از شکست قطعی این کمپین دارد.
این کمپین مدعی بود که مشارکت در انتخابات ایران بسیار پایین خواهد بود، اما مشارکتی نزدیک با انتخابات ۱۳۹۸، آنهم بعد از یک جنگ روانی تمامعیار علیه ملت ایران در سال ۱۴۰۱ نشان داد که اولین برداشت از انتخابات باید شکست جریان ضدایران باشد.
مردم علیرغم گلهمندیهای فراوان اقتصادی و با وجود آنکه گروههای سیاسی در برخی استانها نتوانستند رقابت ایجابی قدرتمندی را پایهریزی کنند، اما مشارکت پرشوری رقم زدند و صفهای قابل توجه انتخابات حتی تا آخرین لحظات روز یازدهم اسفند ادامه داشت.
مهمترین پیام مردم این است که گلهمندیهای جدی اقتصادی و اجتماعی اگرچه جدی است، اما این مردم در مخالفت با جریان ضدایران و شکست دادن آن از بسیاری از مسئولان کشور و نیز گروههای انتخاباتی جلوتر است.»
میزان مشارکت مردم تهران در انتخابات چند درصد بود؟
خبرگزاری «مهر»، میزان مشارکت مردم تهران در انتخابات روز جمعه «یازدهم اسفند ماه» را ۲۴ درصد اعلام کرد.
در انتخابات دور یازدهم مجلس شورای اسلامی که سال ۱۳۹۸ برگزار شد، ۲۶/۲۴ درصد از تهرانیها پای صندوقهای رای رفته بودند.
در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز، میزان مشارکت مردم تهران، ۳۴/۳۹ درصد بود.
با این اوصاف، کمترین میزان مشارکت مردم تهران در یک انتخابات، در روز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ رقم خورده است.
...
ایا از میزان جریمه نقدی و جریمه های اجتماعی در خیلی از این کشورهای به ظاهر دموکراتیک مطلع هستی ؟!! یه سرچ کن شما و البته همه کسانی که این پیام رو می بینند تا متوجه وحشی گری و خود بزرگ بینی غربی ها بشید .
در آخر رای حق هست در نظام دموکراتیک و مردم سالار و از طرف دیگر وظیفه اخلاقی و وطن پرستی تا کشورت را در دنیا به رخ غرب و دنیای استعمارگر بکشی .
دوست عزیز امار اونقدر واقعی است که مخالفان تشویق به عدم شرکت میکنند وگرنه اینهمه زور ووسرمایه حروم نمیکردند. چرا اینقدر اصرار دارید علیه وطن باشید.
مرگ بر مسولان بی غیرت ولی درراین جنگ نرم افزاری ابزار دشمن نباشید.
ما هم حتما باور کردیم
مورد جالبی که بیشتر توجه منو جلب کرد اینه که
چرا کسانی که رای ندادند کامنت میدهند اظهار نظر میکنند و جالب تر اینکه درصد آرا را هم پیش بینی میکنند؟
بنظرم اگر منطقی برخورد کنیم کسی که رای نداده و اظهار نظر تمسخر آمیز هم دارد چطور میتواند درصد مشارکت را تخمین بزند؟
لطفا کمی منطقی باشیم و بقول شما عزیزانی که اینگونه نقطه نظراتتون را مطرح میکنید با دلیل و مستند باشد والا سخن بسیار است.
درحالی که مناطق محروم مانند کهکیلویه و خراسان جنوبی وسایر نقاط کشور به مراتب در همه ادوار مشارکت بیشتری در آینده کشور داشتند و دارند.
لزوما رفاه باعث افزایش مشارکت نمی شود بلکه عوامل دیگری هم تاثیر گذار است.