کارشناسان ۲ مورد مهم از مواد غذایی را برای کمک به افراد در داشتن زندگی طولانی به اشتراک گذاشتند و این ۲ ماده غذایی ارزان و در دسترس هستند و میتوانید آنها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
به نقل از هلث، کارشناسان تغذیه از مزایای استفاده از این ۲ سوپر غذای مقرون به صرفه در وعدههای غذایی روزانهتان خبر میدهند.
به نظر میرسد این ضربالمثل قدیمی که یک سیب در روز شما را از مراجعه به پزشک دور نگه میدارد، درست است. به کمک مواد معدنی و ویتامینها، میوههایی بهعنوان ماده غذایی مبارز با کلسترول شناخته میشوند که خطر بیماری قلبی را کاهش میدهند.
علاوه بر این، افزودن غلات سبوسدار به رژیم غذایی میتواند بهطور قابل توجهی برای مواردی مانند فشار خون و سطح قند خون مفید باشد و بهعنوان سپری در برابر دیابت، سرطانها و چاقی عمل کند.
نتایج تحقیق منتشرشده در نشریه JAMA Internal Medicine نشان میدهد، افرادی که روزانه حداقل یک سیب مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که این میوه را مصرف نمیکنند، کمتر به پزشک عمومی مراجعه میکنند.
در مقایسه سیب با پرتقال، سیب حاوی ویتامین C کمتری است. سیب با دارا بودن فیبر قابل توجه ۲ برابر مقدار موجود در گلابی فیبر دارد. پکتین، نوعی فیبر منحصر به فرد موجود در پوست سیب، بهطور عمده به مزایای سلامتی کمک میکند.
راب هابسون، متخصص تغذیه گفت: پکتین که در گلابی همچنین در آلو یافت میشود، بر اساس نتایج تحقیقات و بازبینی مطالعات گذشته منتشرشده در مجله Clinical Nutrition، برای بهبود سطح کلسترول خون مفید است و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
بر اساس گزارش منتشرشده Gloucestershire Live، کارشناسان همچنین از افراد خواستند که غلات سبوسدار بیشتری مانند کینوا، بلغور، چاودار، جو دوسر، گندم اسپلت (گندم آلمانی) و گندم سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
ریانون لامبرت، متخصص تغذیه گفت: سبوس و جوانه غلات سبوسدار مملو از ویتامینهای گروه B، آنتیاکسیدانها و مقادیر کمی چربیهای سالم هستند. مصرف روزانه آنها با سلامت روده و قلب و پیشگیری از دیابت، سرطان و چاقی مرتبط است.
نتایج تحقیق منتشرشده در مجله Nutrition نشان داد که مصرف حداقل ۵۰ گرم غلات سبوسدار در روز میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. نتایج حاصل تحقیقی ۱۵ ساله بود که رژیم غذایی بیش از ۵۵ هزار نفر را تجزیه و تحلیل کرد.
علاوه بر این، محققان دانشگاه تافتز دریافتند که افراد میانسالی که حداقل سه وعده غلات سبوسدار در روز مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از نیم وعده در روز مصرف دارند، افزایش کمتری در اندازه دور کمر، فشار خون و سطح قند خون نشان دادند.