آفتابنیوز : آفتاب: عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس در یکی از صریحترین نطقهای ایراد شده در مجلس شورای اسلامی بعد از انتخابات ریاستجمهوری با طرح سئوالاتی در خصوص حوادث بعد از انتخابات و نیز قرائت این بیت که «پرسشی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس، توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند»؟ خواستار رسیدگی به تخلفات مسئولان در این حوادث شد.
نصرالله ترابی قهفرخی با تبریک میلاد فرخنده حضرت مهدی (عج) گفت: «چرا مهدی جان نمیآیی تا ببینی برخی كه امام(ره) و انقلاب را مانع ظهورت میدانستند، امروز انقلابی شده و مقربین امام(ره) را هم درخط امام(ره) نمیدانند».
نماینده مردم شهركرد در مجلس، با بیان اینكه چرا مجلس نتوانسته است در راس امور باشد و به عنوان قوای عاقل نظام، بعضا دچار احساسات میشود و از دوراندیشی باز میماند، تصریح كرد: «چرا قدرت تحمل نظر مخالف در مجلس كم و حقوق اقلیت در شأن مجلس شورای اسلامی رعایت نمیشود؟ چرا امكانات لازم برای ایفای صحیح وظایف نمایندگی فراهم نمیشود و در طراحی جا و مكان مجلس این همه سعی و خطا میشود»؟
وی گفت: «چرا نقش نظارتی مجلس كمرنگ است و معاونین امور مجلس وزارتخانهها و سازمانها تنها در حد یادداشت مشكلات و نه حل آنها، در مجلس حضور مییابند»؟
عضو فراکسیون خط امام(ره)مجلس ادامه داد: «چرا در کشور ما باید زندان غیر مجاز باشد و با بدعتگذاران چه برخوردی شده است؟ چرا باید افرادی که قبل از انقلاب زندانی سیاسی بودهاند، بعد از انقلاب در پستهای کلیدی حضور داشتند و همواره جزء علاقهمندان به نظام جمهوری اسلامی بودهاند، به خاطر تفکرشان و انتخابشان امروز در زندان باشند»؟
ترابی تصریح کرد: «چرا به آسیبهای برگزاری انتخابات یکدست توسط یک گروه با یک سلیقه و استفاده از امکانات دولتی رسیدگی نمیشود و در هر انتخابات مردم و نظام باید هزینه آنرا پرداخت نمایند، چرا باید نهادی فراگیر و ملی را در حد یک تشکل سیاسی بینام و حامی یک گره یا یک نفر تنزل دهیم»؟
نماینده اصلاحطلب مجلس هشتم، همچنین اظهار داشت: «چرا رییس شورای امنیت ملی به جای نظارت بر دستگاههای تحت امر و دستور به عمل با رافت اسلامی در رفتار و برخورد با مردم، توپ را به میدان قوه قضائیه میاندازد»؟
وی با اشاره به برخوردهای صورت گرفته و هتک حرمت مردم و فعالان سیاسی بعد از انتخابات ریاست جمهوری این شعر را قرائت کرد که «بیحرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست، باور کنید پاسخ آینه سنگ نیست».
نماینده مردم شهرکرد در مجلس در بخش دیگری از نطق خود گفت: «چرا باید گره بیتدبیری و کج اندیشی مسئولین از سرمایه رهبر انقلاب که متعلق به همه مردم است باز شود؟ چرا عزل و نصبها بر اساس شایستهسالاری انجام نمیشود، چرا مجلس از آسیبدیدگان و مظلومین حوادث اخیر در جلسه غیرعلنی دعوت بعمل نمیآورد تا حرفهای آنها را هم بشنود و همیشه فقط از مسئولین دعوت میشود و سرانجام کار نیز ابتر میماند، مانند حادثه 18 تیر آن سال و 25 خرداد امسال دانشگاه تهران».
عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس سپس با قرائت این بیت که «پرسشی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس، توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند»؟، تصریح کرد: «چرا مسئولین به جای آنکه شنوندگان خوبی باشند گویندگان خوبی هستند؟ چرا مسایل ملی و عمومی را در حد تسویه حسابهای فردی و انتخاباتی تنزل میدهند؟ چرا در نظام جمهوری اسلامی برخی اجازه دارند افرادی نظیر حجاریانها و روح الامینیها را زندانی کنند، معلول کنند، بکشند و پاسخگو نباشند»؟
وی با ابراز تاسف از حوادث تلخ بعد از انتخابات و کشتهشدن برخی بازداشتشدگان در زندان، این شعر را خواند که «سوگند میخورم به مرام پرندگان، در عرف ما سزای پریدن تفنگ نیست»
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با انتقاد از اینكه «چرا به اعتماد مردم به عنوان بالاترین سرمایه اجتماعی توجه نمیشود»؟، گفت: «سالها طول كشیده و سرمایهها صرف شده تا امثال موسویها، هاشمیها، خاتمیها، كروبیها، رضاییها، ناطقها و سایرین تربیت شوند و سرمایههایمان را باید پاس بداریم».
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: «چرا به مشكل اشتغال كه گریبانگیر تمام خانوادههاست اهمیت جدی داده نمیشود؟ آیا حتما باید مشكل امنیتی شود تا توجه نمایید»؟
ترابی خاطرنشان كرد: «چرا به قاعدهمند نمودن استخدام در ادارههای دولتی چه رسمی، چه قراردادی و چه شركتی توجه نمیشود؟ چرا در حالی كه بسیاری از مردم كشورمان فقیر و دارای مشكل هستند، هزینههای غیرضرور انجام میشود و یا به سایر كشورها كمك میشود».
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به اینكه چرا در استان چهارمحال و بختیاری سرانه درآمد ملی نصف میانگین كشور است؟ گفت:«عدالت كجاست؟ چرا 10 درصد از آب كشور در چهارمحال و بختیاری تولید میشود اما شهرها و روستاها آب آشامیدنی ندارند و از 11 دشت استان، 10 دشت آن ممنوعه است؟ آب در كوزه و ما تشنه لبان میگردیم».
وی با بیان اینكه چرا بعد از گذشت چهار سال و دو سفر استانی، پروژههایی مانند راهآهن، پالایشگاه، پتروشیمی جاده خوزستان اجرایی نشدهاند، افزود: «چرا عزل و نصبها در استان بر اساس شایستهسالاری انجام نمیشود؟ چرا هر روز در كشور؛ استان، شهرستان و بخش ایجاد میشود ولی به خواسته به حق مردم بخشهای مختلف در استان در ارتقاء تقسیمات كشوری توجهی نمیشود»؟