آفتابنیوز : آفتاب: رئیس کمیسیون آموزش مجلس با رد دیدار با داوطلبان کنکور ارشد که مدعی ستاره دار بودن هستند، گفت: «هیچگاه ستارهدار نداشتهایم و در کنکور ارشد امسال ممکن است تنها 10 نفر وجود داشته باشند که مشکلاتی در حوادث اخیر ایجاد کرده باشند اما ستارهدار نیستند».
علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با مهر با اشاره به جلسه برخی اعضای کمیسیون آموزش با دانشجویانی که در کنکور کارشناسی ارشد امسال عنوان می کردند ستاره دار محسوب شده اند، افزود: «کمیسیون آموزش جلسهای با این افراد نداشته و تنها یک مورد که معرتض بوده اعتراض خود را با اعضای کمیسیون مطرح کرده است».
وی افزود: «ما معتقدیم که دانشجوی ستارهدار وجود ندارد و این اصطلاحی است که به دلیل اشتباه وزارت علوم در سال 85 بر سر زبانها افتاد. طبق قانون در تمام دانشگاهها باید گزینش انجام شود و طبیعی است که در سال 85 گزینش با تأخیر انجام شد و به دلیل اینکه سال تحصیلی باید آغاز میشد، اسامی را اعلام کردند. وزارت علوم نیز عنوان کرد تعدادی که گزینش آنها نیامده ستاره دار هستند و گزینش آنها بعدا اعلام میشود».
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: «به دلیل اینکه پاسخ گزینش آنها نیامده بود اعلام شده بود که ستارهدار هستند و باید ثبت نام کنند ولی ادامه تحصیل آنها منوط به نتیجه گزینش قطعی است».
وی گفت: «از این رو ثبت نام این دانشجویان موقتی بود و این اصطلاح باب شد».
عباسپور افزود: «ما در همان سالها در حدود 40 هزار دانشجو را وارد دوره کارشناسی ارشد کردیم و تنها کمتر از 40 نفر دچار این معضل شدند که این نیز امری طبیعی است. دانشگاهها باید بر اساس مقررات خاصی عمل کنند و هر فعالیتی طبق مقررات باشد».
وی با تأکید بر اینکه هر دانشگاهی نمیتواند به هر نحوی که میخواهد عمل کند گفت: «شورای عالی انقلاب فرهنگی ضوابطی گذاشته که اگر این ضوابط اجرا نشود تخلف است و در کمیته انضباطی باید مطرح شود. چنین قوانینی در تمام کشورها وجود دارد».
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: «دانشگاه نباید به جای محیطی علمی و آزاد اندیشانه تبدیل به محیطی غیر علمی شود».
وی اضافه کرد: «لذا بر این اساس در هر دانشگاهی بحث فعالیتهای دانشجویی یا کمیتههای انضباطی مطرح است اما چیزی تحت عنوان دانشجوی ستاره دار در کنکور 88 و در سالهای گذشته وجود نداشته است».
عباسپور گفت: «در هر حال اگر دانشجویی در کنکور کارشناسی ارشد نسبت به گزینش علمی و اخلاقی مسئله و اعتراضی دارد براساس ضوابط قانونی میتواند به وزارت علوم مراجعه کند. البته برای پیگری به کمیسیون آموزش مجلس نیز میتواند مراجعه کند».
وی با اشاره به فعالیتهای غیرقانونی در حوادث اخیر در دانشگاهها تأکید کرد: «اگر دانشجویی قرار باشد آمفی تئاتر دو میلیاردی دانشگاهی را به آتش بکشاند نمیتواند جایگاهی در دانشگاه داشته باشد».
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به مهر گفت: «در کنکور ارشد امسال نیز ممکن است تنها 10 نفر این چنین مشکلاتی را داشته باشند اما ستارهدار نیستند».