کد خبر: ۱۰۱۸۱۹۴
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
سخنگوی مجمع تشخیص:

رهبر انقلاب درباره لوایح پالرمو و CFT هیچ توصیه‌ای نداشته‌اند

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع تشخیص محول کردند و در این موضوع هیچ توصیه‌ای نداشتند.
رهبر انقلاب درباره لوایح پالرمو و CFT هیچ توصیه‌ای نداشته‌اند
آفتاب‌‌نیوز :

 سیدمحسن دهنوی، سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در واکنش به انتشار مصاحبه‌ای از حجت الاسلام غضنفرآبادی رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از انعکاس نادرست این مصاحبه و با بیان اینکه این مصاحبه تقطیع شده و مربوط به حدود ۲ سال گذشته است، گفت: نظر رهبر انقلاب که در این مصاحبه مورد استناد قرار گرفته است مربوط به طرح مجلس برای طرح ساماندهی اسناد عادی و قولنامه‌ای و الزام ثبت رسمی معاملات است و هیچ ارتباطی با لوایح پالرمو و CFT ندارد.

وی تاکید کرد: رهبر انقلاب تصمیم گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع تشخیص محول کردند و در این موضوع هیچ توصیه‌ای نداشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین