کد خبر: ۹۷۳۷۷
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۹

حمایت از پایان نامه ها با محوریت مطالبات رهبر معظم انقلاب

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:حجت‌الاسلام حبیب محمدنژاد در گفتگو با مهر بر لزوم تقویت و حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با محوریت دینی تأکید کرد و گفت: تلاش ما در تقویت و بهبود کیفیت پایان نامه های دانشجویی با محوریت مسائل دینی است از این رو در معاونت پژوهشی نهاد دبیرخانه ای تشکیل دادیم که در گام نخست به دنبال شناسایی موضوعاتی است که دغدغه جدی نظام است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در راستای احصای موضوعات پایان نامه‌های دانشجویی با موضوع دین دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی و تربیت مدرس با معاونت پژوهشی نهاد نمایندگی در ارتباط هستند.

معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: با توجه به اینکه دغدغه دانشجویان در مرحله انتخاب موضوع پایان نامه است بنابراین اگر مشخص شود که دانشجویان به این موضوعات نگاه مثبتی دارند مورد حمایت قرار می گیرند چرا که پایان نامه ها ثروتی بزرگ برای نظام هستند لذا برای اینکه این ثروت هدر نرود و به سمت دغدغه‌ها و مسائل جدی نظام و کشور هدایت شود ما از آنها حمایت می کنیم.

محمدنژاد ضمن اشاره به اینکه پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی از ابتدای سال جاری به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: آماده سازی پژوهشگاه فرآیندی بود که پیگیری آن از سال 87 آغاز شد و در سال گذشته به تصویب شورای نمایندگان نهاد نمایندگی رسید از آغاز امسال نیز فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرده است.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی پاسخگویی به نیازهای فکری، شبهات و ابهامات دانشجویان و اساتید دانشگاهها در حوزه‌های مختلف علوم انسانی، معارف اسلامی و مطالعات اجتماعی را اصلی ترین هدف پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی خواند و گفت: تحقیق و پژوهش در حوزه‌های علوم اسلامی و معارف، مطالعه تطبیقی مکاتب حوزه‌های معرفتی و دینی، اطلاع رسانی و ارائه خدمات گوناگون علمی به دانشگاه در حوزه‌های معارف دینی، دفاع عالمانه از مبانی دروس معارف اسلامی، فعالیت در جهت ارتقای متون درسی علوم اسلامی، رصد و نقد دائمی متون درسهای معارف در دانشگاه، بازنویسی و بازتولید آثار فاخر دانشمندان و متفکران اسلامی و مناسب سازی آنها با مخاطبان دانشگاهی و در نهایت حمایت از اساتید و دانشجویان متعهد در خصوص تولید آثار علمی در حوزه‌ علوم انسانی- اسلامی از دیگر اهداف ما در پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی است.

معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در خصوص افزایش سرفصلهای دروس معارف اسلامی در دانشگاهها گفت: نزدیک به سه سال است که دانشگاه معارف تأسیس شده و تحت نظر نهاد نمایندگی است. در تقسیم کار بین نهاد و دانشگاه معارف قرار است کتب درسی معارف و سرفصلها از طریق دانشگاهها و معاونت پژوهشی پیگیری شود. در مقابل نقد و بررسی این کتب، تدوین کتابهای کمک درسی و تأمین منابع مورد نیاز اساتید بر عهده ما است و به دنبال دستیابی به آن هستیم.

وی گفت: تأمین علمی مهمترین اصل در رابطه با تقویت اساتید معارف است که این مسئولیت را در دست داریم لذا هنگامی که کتابهای متعددی در هر بحث و سرفصلی در اختیار این اساتید قرار بگیرد و متناسب با نیاز اساتید معارف از آنها حمایت معنوی شود و از سویی برای تقویت آنها کتب جدیدی تدوین شود و کتابهای تدوین شده مجدد چاپ شوند زمینه‌های تقویت اساتید فراهم می شود.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین