طبق وعدههای مکرر مدیریت شهری، قرار بود خانه بلدیه پیش از نوروز ۱۴۰۴ افتتاح و درب آن به روی مردم بازگشایی شود که این وعده شهرداری هنوز محقق نشده است، البته با اهتمام شورای شهر تهران سال گذشته بودجه ۵۰ میلیارد تومانی برای تجهیز این عمارت به بخش موزهای اختصاص یافت.
سیداحمد علوی روز پنجشنبه اظهار کرد: کار ساخت این عمارت به پایان رسیده و طبق وعده شهرداری قرار است تا پایان اردیبهشت ماه افتتاح شود، در همین راستا بخشهای مختلف محتوایی این خانه همچون بخش موزهای با موضوع تهران از ابتدا تاکنون، تشریفات، معرفی بلدیه و شهرداری و چند بخش دیگر در حال آمادهسازی است که پس از انجام این مقدمات، افتتاح خواهد شد.
وی تاریخچه خانه بلدیه را مربوط به دوره اول پهلوی دانست و گفت: خانه بلدیه فعلی همان عمارت اولیه نیست و در دورهای تخریب و دوباره بر اساس الگو بنا شده است.
ساختمان بلدیه در سالهای ۴۵ تا ۴۸ ویران شد و به دستور شهردار وقت تبدیل به فضای سبز و سپس به پایانه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه تبدیل شد اما پس از مدتی ساخت دوباره عمارت بلدیه در فروردین سال ۹۴ با ساماندهی میدان امام خمینی (ره) با همان شکل و نما از سر گرفته شد.
گفته میشود ساختمان اولیه عمارت بلدیه تهران به دستور موسیو گاسپار ایپگیان، شهردار ارمنی وقت تهران، در میان سالهای ۱۳۰۰ تا ۱۳۰۲ خورشیدی در ضلع شمالی میدان توپخانه (میدان سپه) تهران ساخته شده است، سبک معماری خانه بلدیه از معماری ایرانی اسلامی نشات گرفته و جزییات تزیین و کارهای هنری این بنا بسیار چشمنواز است.