کد خبر: ۲۷۷۱
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۳۸۴ - ۲۱:۳۶
رهبر معظم انقلاب:

اكنون كشور نيازمند مديري توانا و قوي است

آفتاب‌‌نیوز :

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب در نخستین روز سال نو در جمع دهها هزار نفر از زائران و مجاوران حرم رضوي، با اشاره به استفاده آمريكايي‌ها از بمب اتم براي نابود كردن ملت‌ها، افزودند: اين‌جور كارها فقط از دولتمردان آمريكايي برمي‌آيد. ما دنبال توليد بمب اتم نيستيم؛ چرا كه اسلام به ما اجازه نمي‌دهد حتي با دشمنانمان اين‌گونه برخورد كنيم.

ايشان با انتقاد از كساني كه با تكرار حرف‌هاي دشمن، تاكيد ملت ايران بر استفاده از انرژي هسته‌يي را نادرست مي‌دانند، افزودند:انرژي هسته‌يي فقط بهانه است. اگر اين بهانه هم نباشد، آمريكايي‌ها براي توطئه‌چيني بر ضد ملت ايران، مسائل ديگري همچون حمايت از تروريسم و نقض حقوق بشر را بهانه مي‌كنند. 

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به جنايات نظاميان آمريكايي در ابوغريب، گوانتانامو و نيز نقض آشكار و مستمر حقوق بشر در آمريكا، افزودند:كساني پرچم حقوق بشر را در دست گرفته‌اند و ملت بزرگ ايران را به نقض حقوق بشر متهم مي‌كنند كه بزرگترين نقض‌كنندگان حقوق بشر هستند. 
 
رهبر معظم انقلاب با اشاره به بي‌اعتنايي ملت و مسوولان ايراني به تهديدات آمريكا، خاطرنشان كردند:البته ما مثل دولتمردان آمريكا جنگ‌طلب نيستيم. اما اگر پاي عزت ملت و منافع كشور به ميان آيد، مسوولان ايران نيز مثل آحاد ملت و برخلاف دولتمردان آمريكا اهل فداكاري هستند و اگر تجربه تلخي براي ملت پيش آيد، بنده نيز لباس رزم مي‌پوشم و آماده‌ فداكاري مي‌شوم.

ايشان همبستگي و اتحاد ملت، مشاركت عمومي و اعتصام به ريسمان الهي را مهمترين سلاح ملت ايران براي خنثي‌سازي توطئه‌ها و تهديدات دشمنان دانستند و با اشاره به اعلام دولتمردان آمريكايي مبني بر سرمايه‌گذاري براي ايجاد اپوزيسيون در ايران، خاطرنشان كردند:آمريكايي‌ها بيخود به نفوذي‌ها و مزدوران خود در ايران دل نبندند؛ زيرا كساني كه مي‌خواهند با پول آمريكا منافع بيگانگان را در اين كشور دنبال كنند و ضمنا قيافه‌ اپوزيسيون هم بگيرند، در چشم ملت ايران منفورترين انسان‌ها به شمار مي‌آيند.


رهبر معظم انقلاب همچنین در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به موضوع انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری اضافه کردند: آحاد مردم در اقصي‌نقاط كشور، بطور يكسان حق دارند در انتخاب مديريت كشور شريك باشند. ضمن آنكه اين مشاركت وظيفه‌اي ملي نيز هست؛ چراكه روح نشاط و احساس مسووليت را در جامعه زنده نگه مي‌دارد و حضور تعيين‌كننده مردم را به رخ دشمنان مي‌كشد.شركت در انتخابات هم حق ملت و هم وظيفه‌اي ملي است.

 ایشان با اشاره به این مسئله که انتخابات پیشرو مسئله بسیار مهمی است فرمودند: حضور مردم در صحنه‌هاي گوناگون در 26 سال اخير، طمع‌ورزان به اين آب و خاك را ناكام گذاشته و اكنون نيز حضور آگاهانه و انتخاب هوشمندانه‌ ملت در انتخابات 27 خردادماه علاوه بر متجلي ساختن مشاركت حقيقي مردم در اداره كشور، بزرگترين نقش را در خنثي‌سازي تهديدات دشمن ايفا خواهد كرد.

رهبر معظم انقلاب با انتقاد از كساني كه بجاي مسابقه‌ كار و تلاش و خدمت به ملت، مسابقه‌ تخريب و سوءظن و يأس‌آفريني به راه مي‌اندازند، افزودند: «بايد با ترسيم آينده پراميد و افق روشن اين سرزمين و تقويت روح برادري و وحدت، حركت ملت بزرگ، شجاع و مومن ايران را براي دستيابي به اهداف و آرمان‌هاي والاي اين مردم شتاب بيشتري بخشيد

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي نامگذاري سال جديد را به سال همبستگي ملي و مشاركت عمومي، ضرورتي برخاسته از نياز استراتژيك كشور به حضور مردم در صحنه‌هاي گوناگون برشمردند و خاطرنشان كردند:اين نامگذاري‌ها امري تشريفاتي نيست؛ بلكه جهت‌گيري كلي مردم و مسوولان را نشان مي‌دهد.

ايشان با اشاره به نامگذاري سال‌هاي اخير به رفتار علوي، خدمت‌رساني و سال پاسخگويي، افزودند:  اين شعارها و مسائلي نظير نهضت عدالت‌خواهي، نهضت نرم‌افزاري و توليد علم، نهضت آزادانديشي، توجه كامل مسوولان به ايمان و ارزشهاي اسلامي، انقلابي و نيز استمرار جهاد علمي، جهاد عدالت‌خواهي و جهاد مديريتي و اقتصادي، در واقع مطالبات هميشگي ملت و نياز مستمر كشور است و مردم و مسوولان بايد با استفاده از تجربه‌هاي سال گذشته، هر سال محكم‌تر و استوارتر از قبل به سمت تحقق اين شعارها و اهداف حركت كنند

رهبر انقلاب در تبيين اهميت انتخاب هوشمندانه رييس‌ جمهور آينده كشور افزودند: در سال‌هاي پس از جنگ تا كنون، كارهاي فراواني در عرصه‌هاي مختلف انجام شده است و اكنون كشور نيازمند مديري توانا و قوي است تا در دوره‌اي جديد كه با اجراي سند چشم‌انداز شروع مي‌شود، حركتي تازه را آغاز كند و با برداشتن قدرتمندانه‌ موانع موجود، تاثير كارها و فعاليت‌هاي چشمگير دو دهه اخير را در زندگي مردم و بر سر سفره‌هاي آنان عيني و ملموس سازد. 
حضرا آیت الله خامنه ای با يادآوري آغاز اجراي برنامه چهارم عمران و توسعه‌ كشور در سال جديد، انتخابات آتي رياست جمهوري را در مقايسه با انتخابات گذشته داراي اهميت بيشتري خواندند و خاطرنشان كردند: «برنامه چهارم توسعه، نخستين گام در اجراي سند مهم چشم‌انداز 20 ساله كشور است. بنابراين كشور در سال جديد نيازمند مديري قوي، كارآمد، باكفايت و پرنشاط و شاداب است كه بتواند پايه‌ها و سازه‌هاي اجراي اين سند روشن را مستحكم و استوار بنا سازد.

ایشان  با اشاره به جايگاه بسيار والا و اختيارات قانوني فراوان رياست جمهوري، افزودند: رييس‌ جمهور ثروت عظيم ملي يعني بودجه، امكانات و مديريت‌هاي سطوح مختلف كشور را در اختيار دارد و مي‌تواند با مديريت صحيح و مبارزه واقعي با فساد، اين ثروت عمومي را افزايش دهد و آثار آن را در زندگي مردم جاري سازد. 

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در جمع‌بندي مباحث خود درباره انتخابات تاكيد كردند: «انتخابات رياست جمهوري به دلايلي كه مطرح شد، بسيار مهم است. بنابراين لازم است مردم از همين حالا به فكر 27 خرداد باشند و با تفحص در ميان نامزدهايي كه به طور رسمي معرفي مي‌شوند، به انتخابي هوشمندانه و آگاهانه دست بزنند و فردي باكفايت، شجاع، بااخلاص، بانشاط، داراي روح مردمي، مومن به مردم و نيروي مردم، معتقد به حق مردم و مومن به ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب را انتخاب كنند تا راي سهمگين و اراده مستحكم و عظم راسخ ملت، زمينه‌ مساعدي را براي آبادي كشور و دفع دشمنان فراهم سازد.»

رهبر معظم انقلاب در بخشی دیگر از سخنانشان با اشاره به اینکه ملت ایران در این 26 سال به زبان خشن  و تهدید آمیز امریکا عادت کرده اند، افزودند:اكنون نيز ضمن حفظ هوشياري كامل، به اين جنجال‌ها بي‌اعتنا مي‌مانند و به انجام وظايف خود در راه پيشرفت كشور ادامه مي‌دهند.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین