کد خبر: ۴۱۲۰۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹

آخرین وضعیت معلمان حادثه واژگونی مینی‌بوس در ارومیه

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش آذربایجان غربی، حال عمومی معلمان مصدوم حادثه واژگونی مینی بوس در ارومیه را رضایت بخش اعلام کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
مهدی محمد پور رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش آذربایجان غربی اظهار داشت: حوالی ساعت 14:45 امروز مینی بوس حامل معلمان منطقه صومای برادوست در حال بازگشت به ارومیه براثر ترکیدگی لاستیک واژگون شد.

وی افزود: از نخستین دقایق این حادثه تمامی مسئولان آموزش و پرورش منطقه و استان در محل بروز حادثه حاضر و پیگیر کار انتقال مصدومان به بیمارستان شده اند.

محمد پور با بیان اینکه در این حادثه 21 فرهنگی مصدوم شدند، ادامه داد: مصدومان این حادثه به دو بیمارستان شهید عارفیان و امام خمینی (ره) ارومیه منتقل شدند.

وی بیان کرد: سه نفر از مصدومان این سانحه که به بیمارستان شهید عارفیان ارومیه منتقل شده بودند به صورت سرپایی مداوا و مرخص شدند.

براساس گفته محمد پور18 نفر دیگر از این مصدومان نیز ٬هم اکنون در بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه تحت نظر و درمان هستند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی  اعلام کرد: بر اساس اظهارات معلمان مصدوم٬ این  وسیله نقلیه  جایگزین سرویس ایاب و ذهاب شخصی معلمان بوده و امروز به جای خودروی اصلی٬ کارانتقال معلمان را عهده دار بوده است.

به گزارش فارس به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمدپور اظهار کرد: به جز یکی از مصدومان که دچار شکستگی از ناحیه کتف شده، وضعیت عمومی بقیه معلمان  این حادثه براساس گفته پزشکان معالج رضایت بخش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Germany
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۸
0
0
من یکی از اون معلم ها هستم. به ما رسیدگی درستی نکردن و حتی به خاطر استراحت توبیخ هم شدیم آفتاب نیوز
ا....
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین