مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد
خامه 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن 1/3 پیمانه
طرز تهیه کباب تسبیحی :
گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و 1 قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.

کباب تسبیحی! راستش با این عنوان کاملا بی ربط، فکر کردم باید با خوردن این کباب ذکر گفت! عکس را که دیدم، متوجه شدم همان قلقلی سیخ کشیده است!!