برخی خبرهای دریافت شده حاکی است اوایل بامداد امروز دوشنبه در یکی از مقرهای پشتیبانی مربوط به نیروهای مسلح در استان کرمانشاه آتشسوزی محدود به وقوع پیوسته است.
به گزارش نورنیوز، علت این رخداد و خسارتهای احتمالی آن در دست بررسی است.
شبکه خبر صداوسیما نیز اعلام کرد که آتش سوزی انبار محل نگهداری روغن موتور و مواد قابل اشتعال در یکی از مقرهای پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کرمانشاه مهار شد.
بامداد امروز دوشنبه آتش سوزی در انبار محل نگهداری روغن موتور ومواد قابل اشتعال در یکی از مقرهای پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه ماهیدشت کرمانشاه موجب وارد آمدن خسارت به یک سوله شده است.
این حادثه هیچ گونه تلفات جانی نداشته است. با اقدام به موقع عوامل امدادی حاضر در محل، آتش سوزی مهار شده است.
تیمهای کارشناسی از ابتدای وقوع آتش سوزی برای بررسی همه جانبه در مورد علت این رخداد در محل حاضر شده اند.