ریکاردو ساپینتو پس از شکست مقابل پرسپولیس در نشست خبری، گفت: در خصوص نیمه اول فکر میکنم بازی متعادلی را شاهد بودیم. هر دو تیم موقعیتهای خطرناکی داشتند، اما ما نتوانستیم از موقعیتهای طلایی خود استفاده کنیم و به گل برسیم.
وی تاکید کرد: تساوی را در نیمه اول میپذیریم، اما در نیمه دوم گل زودهنگامی را خوردیم و در این گل اصلا خوش شانس نبودیم. آنها از یک موقعیت به یک گل رسیدند و این راه رسیدن به پیروزی در دربی است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: پرسپولیس بعد از این گل از هر راهی که توانست دفاع کرد. ما همه تلاش خود را برای موفقیت کردیم، اما شانس با ما همراه نبود.
وی در خصوص عملکرد داوری، تصریح کرد: او داور خوبی است، اما در این بازی تمام سوتها علیه تیم ما بود. حیدری با سوتهای زیاد خود بازی سرعتی ما را متوقف کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه برخلاف خواسته خود بازی را باختیم و الان رسیدن به قهرمانی برای ما بسیار سختتر شده است.
ساپینتو گفت: البته این نشان از آن ندارد که ما بی انگیزه هستیم و همچنان به دنبال قهرمانی هستیم.
سرمربی استقلال پس از پایان صحبتهای خود حاضر به پاسخ دادن به سئوالهای خبرنگاران نشد و نشست خبری را ترک کرد.
استقلال باخت و شاید خیلی ها بگن این حرفها بهانه هس اما توب نیمه دوم توی چندین صحنه داور پنجاه پنجاه ها رو به ضرر استقلال سوت زد و چندین بار سرعت بازی رو گرفت،و از همه مهمتر پنالتی که شک نکنین صددرصد بود چون دست تکیه گاه گولسیانی نبود دست مخالفش بود و کاملا باز بود و فضای اضافی باز کرده بود شک نکنین پنالتی بود اگه گرفته بود روند بازی کاملا عوض میشد اما توی یک دهه اخیر عادی شده پنالتی نگرفتن توی دربی برای استقلال