پرویز خسروشاهی درباره نحوه پرداخت خسارت به زیان دیدگان حادثه بندر شهید رجایی مخصوصا مالکان خودروهای سواری و سنگین، اظهارداشت: خسارت آن دسته از خودروهایی که به نحوی تحت پوشش بیمه هستند به محض شناسائی و ارزیابی و در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.
وی افزود: آن دسته از خودروهای آسیبدیده که بیمه بدنه نداشته باشند، اما به دلیل پارک در محوطهای که مشمول بیمه مسولیت است، میتوانند خسارت دریافت کنند.
رییس کل بیمه مرکزی احتمالا در محوطههایی که خودروها پارک بوده یا در تردد بودند، تحت پوشش بیمه مسوولیت بوده باشند، تصریح کرد:، اما این احتمال هم وجود دارد که پارکینگ یا محوطهای که خودرو اسیب دیده، مشمول بیمه مسولیت نباشد در عین حال خودرو بیمه بدنه هم نداشته باشد، در این حالت متاسفانه شرکتهای بیمه نخواهند توانست خسارتی پرداخت کنند. چرا که خسارت باید از محل بیمه مسولیت یا بدنه پرداخت شود.
خسروشاهی با بیان اینکه شرکتهای بیمه موظف هستند سایر خسارتها را نیز به محض ارزیابی به سرعت پرداخت کنند، افزود: به دلیل اینکه اتش در برخی قسمتها هنوز کامل خاموش نشده است نمیتوانیم ارزیابی از میزان خسارتها داشته باشیم.
رییس کل بیمه مرکزی ضمن تاکید براینکه تحلیل درباره میزان خسارت بندر رجایی نیازمند ارزیابی فنی و کارشناسی است، گفت: فعلا براوردی از میزان خسارت نداریم و این موضوع نیازمند بررسی دقیق و کارشناسی است.
او با اشاره به اعزام مدیران و کارشناسان بیمهای به محل حادثه از روز یکشنبه تصریح کرد: با همکاران خود و شرکتهای بیمه در محل حادثه در ارتباط هستیم ولی هنوز از جهت برآورد میزان خسارات به جمع بندی نرسیدیم.
خسروشاهی گفت: بعد از اتمام اتش سوزی و حضور تیمهای ارزیاب فنی در صحنه میتوان درباره میزان و نحوه پرداخت خسارت به زیان دیدگان نظر داد.
او درباره اینکه ایا تمام بارهای موجود در کانتینرها بیمه بودند؛ گفت: بعد از خاموش کردن اتش، بخشهای خسارت دیده باید به تفکیک بررسی شود و با بیمه نامهها تطبیق داده شوند تا بتوان در این مورد اظهار نظر کرد.