آفتابنیوز : آفتاب: محمود احمدینژاد با اشاره به هویت و ذخیره غنی فرهنگی شهرری گفت: این دیار باید الگوی فعالیت های برجسته و متعالی فرهنگی در تمام کشور باشد و امام زادههای موجود در این شهرستان کانون نورافشانی و ستون فعالیتهای عظیم فرهنگی محسوب میشود.
دکتر محمود احمدینژاد در دیدار فرماندار و جمعی از مسئولان و مدیران شهر ری اظهار داشت: دیار ری از پایگاههای اصلی فرهنگ و تمدن بشری به شمار میرود و در دوره اسلامی همواره کانون جوشش اندیشههای ناب الهی بوده است.
وی با اشاره به حمایت دولت از عمران و آبادانی شهرری گفت: شهرری به لحاظ اجرایی، عمرانی و رفاهی و نیز فعالیتهای فرهنگی نیازمند اقدامات شاخص است و در این زمینه تشکیل جلسه کارگروه های تخصصی به منظور بررسی نیازهای جدید این شهر و رفع موانع و مشکلات احتمالی ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: دولت آمادگی دارد از اقدامات لازم به منظور رفع مشکلات مردم شهرری و ارتقای سطح این شهر به طور کامل حمایت کند.
احمدینژاد در ادامه شاخصههای فرهنگی را اساس ماندگاری یک ملت دانست و گفت: عنصری که روابط انسانها را با هم تنظیم می کند، فرهنگ است و چنانچه عناصر تشکیل دهنده فرهنگ یک ملت، عنصری معنوی، انسانی و متعالی باشد حتی اگر همه عالم علیه آن ملت بسیج شوند، چنین ملتی ماندگار خواهد بود.
دکتر احمدینژاد یگانهپرستی، عدالتخواهی، عشق به همنوع، همبستگی، عزت، کرامتجویی را از عناصر محوری فرهنگ ملت ایران دانست و گفت: این عناصر و ویژگیها با پذیرش داوطلبانه اسلام توسط ملت ایران هزاران برابر ارتقا پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: آنچه ملت ایران را تا امروز حفظ کرده، وجود ذخایر فرهنگی متعالی و انسانی است و شهر ری از کانونهای اصلی فرهنگ کشور به شمار میرود که باید برای ارتقاء آن سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.
دکتر احمدینژاد با تاکید بر اهتمام دولت به حمایت از اقدامات فرهنگی برجسته و محتوایی گفت: دولت از همه طرحهای فرهنگی شهرری به صورت نامحدود حمایت میکند به شرط آنکه این طرحها بر روی تقویت محتوا و نرم افزار فرهنگی متمرکز باشد.
محمود احمدینژاد تصریح کرد: در اجرای فعالیت های اقتصادی، صنعتی و عمرانی حتما باید روی هویت فرهنگی ری تاکید شود چرا که مزیت نسبی ری نسبت به سایر شهرستانها وجود هویت و ذخیره فرهنگی غنی است که باید شکوفا شود.
وی با بیان اینکه امروز از ملت ایران انتظار دارند که در عرصههای ملی و جهانی حضوری فرهنگی داشته باشد، گفت: برای این منظور لازم است عناصر فرهنگی غنی و اصیل کشورمان برای عرضه در دنیا تبیین، نهادینه و معرفی شود.
احمدینژاد با بیان اینکه نبرد اصلی دنیا، نبردی فرهنگی است، گفت: از آنجایی که نقطه اصلی برخورد دشمنان با ملت ایران فرهنگ است ضرورت دارد تولید فکر و ابتکارات فرهنگی براساس فضای فرهنگ بومی و اصیل ملت ایران هر چه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه امروز دو جبهه کاملا مشخص در دنیا تشکیل شده است و هر روز ابعاد این دوجبهه شفافیت بیشتری پیدا میکند اظهار داشت: امروز جبهه یگانهپرستی و عدالت و پاکی با پرچمداری ملت ایران در مقابل جبهه دنیاپرستی، مادیگرایی و تنازع برای بقا قرار گرفته است و مسیر حرکت ملتها به سمت آرمانهای انقلابی ملت ایران در حال حرکت است و بیتردید اگر فشار از روی ملتهای جهان برداشته شود همه آنها به جبهه یگانهپرستی خواهند پیوست.
وی همچنین با اشاره به سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: فتح خرمشهر مقطع برجستهای از تاریخ ملت ایران است که در آن تمام برجستگیهای ملت ایران متجلی شد. تا قبل از فتح خرمشهر هنوز دشمنان امید داشتند که می توانند به انقلاب اسلامی ضربه شکنندهای وارد کنند اما فتح خرمشهر تمام معادلات را تغییر داد.
احمدینژاد تصریح کرد: اگر ملتی برای خدا همدل شده و قیام کنند آن ملت شکستناپذیر خواهد بود.
وی اتصال به خط امامت و ولایت را عامل وحدت یک ملت دانست و گفت: عنصری که دلها را به هم پیوند می دهد پیوستگی عمیق با خط نورانی ولایت و امامت است و امروز ملت ایران پیوند ناگسستنی با این راه نورانی دارند.