کد خبر: ۱۰۲۴۳۰
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۶

دسترسی به اینترنت پرسرعت در فنلاند جزء حقوق شهروندی خواهد بود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دولت فنلاند اعلام کرد که از روز پنج‌شنبه، دهم تیرماه، «دسترسی به اینترنت پرسرعت» جزء حقوق قانونی شهروندان این کشور خواهد بود.

فنلاند اولین کشور در جهان است که دسترسی به اینترنت پرسرعت را به عنوان یکی از حقوق شهروندی به تصویب می‌رساند.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، دولت فنلاند روز پنج‌شنبه، دهم تیرماه، در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد که به موجب این قانون، اداره مخابرات این کشور موظف است به ازای قیمتی قابل قبول اینترنت پرسرعت را در دسترس تمامی شهروندان این کشور قرار دهد.

سووی لیندن، وزیر ارتباطات کشور فنلاند، نیز در این زمینه گفت: «از هم‌اکنون، برخورداری از خدمات اینترنت پرسرعت با قیمت مناسب، جزء حقوق اولیه تمامی شهروندان فنلاند به حساب خواهد آمد.»

به موجب این قانون جدید که از آن تحت عنوان «تعهد خدمات فراگیر» یاد می‌شود، دسترسی به اینترنت پرسرعت در کنار خدمات پستی و تلفن، جزء خدمات اولیه این کشور محسوب خواهد شد و شهروندان فنلاندی با پرداخت ماهیانه مبلغی در حدود ۳۵ یورو به این سرویس دسترسی خواهند یافت.

اداره ناظر بر ارتباطات و مخابرات کشور فنلاند به منظور اجرای این طرح، ۲۶ شرکت مخابراتی را در نقاط مختلف کشور مستقر کرده است.

لارا فیکونین، مشاور قانون‌گذاری وزارت ارتباطات این کشور، در سال ۲۰۰۹ در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان اعلام کرده بود که ۹۵ درصد از شهروندان فنلاندی به اینترنت دسترسی دارند.

بر طبق آمار منتشر شده توسط سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در دسامبر ۲۰۰۹، گستردگی اینترنت پرسرعت در فنلاند ۲۶.۷ درصد ارزیابی شده است. این در حالی است که گستردگی اینترنت پرسرعت در ایالات متحده ۲۶.۴ درصد گزارش شده و هلند و دانمارک با ۳۷.۱ درصد مقام اول را در این حوزه دارا هستند.

همچنین بر طبق گزارش اتحادیه اروپا که در نوامبر گذشته منتشر شد، تا ماه ژوئیه سال گذشته، ۲۴ درصد از ساکنین کشورهای اتحادیه اروپا به اینترنت دسترسی داشتند.

کشور فنلاند که بنیان‌گذاری شرکت نوکیا را به عنوان یکی از غول‌های حوزه مخابرات در پرونده فعالیت‌های خود در زمینه ارتباطات دارد، از پیشروترین کشور‌ها در امور مخابراتی محسوب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین