آفتابنیوز : آفتاب: هرچه چربی بیشتری خورده شود، بدن گالانین بیشتری تولید میکند و بنابراین میل فرد به خوردن چربی بیشتر میشود.
کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: چربیها مرکز سیری در مغز را فعال نمیکنند، در نتیجه شخص ناخودآگاه بیش از اندازه چربی مصرف میکند.
زهرا عبداللهی افزود: تحقیقات نشان داده است که هر چه چربی بیشتری مصرف شود، تولید هورمونی به نام گالانین در مغز بیشتر میشود.
وی گفت: این هورمون میل به خوردن چربیها را افزایش میدهد. هرچه چربی بیشتری خورده شود، بدن گالانین بیشتری تولید میکند و بنابراین میل فرد به خوردن چربی بیشتر میشود.
کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: مصرف برخی چربیها به میزان مناسب، جزء ضروری یک برنامه غذایی مناسب هستند به ویژه زمانی که چربیها از منابع گیاهی یا دریایی مانند مغزها (آجیل)، دانههای روغنی و ماهی مشتق شوند، چرا که این مواد اسیدهای چرب ضروری را برای بدن فراهم میکنند.
عبداللهی گفت: چربیها مرکز سیری در مغز را فعال نمیکنند، در نتیجه شخص ناخود آگاه بیش از اندازه چربی مصرف میکند. مصرف بیش از حد چربیها نقش مهمی در ابتلا به اضافه وزن و چاقی مرضی در همه سنین دارد که زمینه ساز ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و برخی از انواع سرطانها است.
وی افزود: کاهش تدریجی میزان مصرف چربی در رژیم غذایی، بدن به وضعیت قبلی بر میگردد و فرد علاقه کمتری به غذاهای چرب پیدا میکند.