آفتابنیوز : آفتاب: احمد رسولینژاد در دیدار با روسا و نایب روسای هیاتهای ورزشی استان مرکزی، افزود: روسای هیاتهای ورزشی ما اکثرا از نخبگان فرهنگی و فرهیخته جامعه هستند که در استانهای خود از شخصیتهای تاثیرگذار محسوب میشوند و همین مسئله باعث میشود بسیاری از مشکلات هیاتهای ورزشی ما حل شود.
وی با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه هیچ طرح و برنامهای برای وزارت ورزش و جوانان دیده نشده است، اظهار کرد: در برنامه پنجم توسعه مجلس مصوب کرد که تعداد وزارتخانههای دولت از 21 به 17 وزارتخانه کاهش پیدا کند که این مصوبه به یکباره و در یک حرکت شتابزده از سوی مجلس هشتم انجام شد. از طرفی به دلیل عدم تعاملی که بین سازمان تربیتبدنی و مجلس هشتم وجود داشت، مجلس هشتم در سال 89 تصمیم به ادغام دو سازمان تربیتبدنی و جوانان گرفت که متاسفانه هیچ هدف و وظیفهای برای وزارت تازه تاسیس ورزش و جوانان دیده نشد و این مسئله باعث بوجود آمدن پارهای از مشکلات شد.
رسولینژاد با بیان اینکه در دنیا 55 کشور هستند که وزارت «جوانان و ورزش» دارند اما، در سه کشور دنیا و ایران، شاهد فعالیت وزارت «ورزش و جوانان» هستیم، گفت: مجلس برای وزارت ورزش و جوانان شرح وظایفی مشخص نکرده است که امروز راجع به وظایف ما سوال میکنند. البته در این رابطه سال قبل کمیتهای در وزارتخانه تشکیل شد تا شرح وظایف در قالب لایحهای به مجلس برود.
رسولینژاد با بیان اینکه در برنامه پنجم برخی حقوق ورزش و جوانان دیده نشد، افزود: یکی از لطماتی که ما خوردیم این بود که در برنامه پنج ساله پنجم، در زمانی که لایحه برنامه در مجلس هشتم در حال رسیدگی بود، اصلا سازمان تربیت بدنی وقت حضور فعالی در مجلس نداشت و نتیجه این شد که خیلی جاها حقوق ورزش و ورزشکاران و جوانان دیده نشود و امتیازاتی که در برنامههای دوم تا چهارم به ورزش داده شده بود، خیلی راحت حذف شود.
وی در ادامه با تاکید بر توجه حداکثری به ورزش جانبازان و معلولان و رشتههای پایه و مدالآور گفت: به رییس جمهور هم قول دادهایم که توجه حداکثری به رشتههای پایه و مدالآور داشته باشیم.
معاون امور مجلس، حقوقی و امور استانهای وزارت ورزش و جوانان در ادامه خواستار همکاری سازمان بازرسی و دیوان محاسبات در راستای واگذاری اماکن ورزشی به هیاتهای ورزشی استانها شد و افزود: بند سوم اصل سوم قانون اساسی به صراحت میگوید که در کنار آموزش و پرورش رایگان، باید تربیت بدنی رایگان هم باشد؛ شاید برخی افراد خصوصی با اجاره بالایی به دنبال در اختیار گرفتن اماکن ورزشی باشند اما، باید توجه داشت که فردی که مبلغ بالایی برای اجاره مکان ورزشی میپردازد، شهریه بیشتری هم از مردم دریافت میکند لذا، واگذاری اماکن ورزشی به هیاتهای ورزشی به سود مردم و جامعه خواهد بود.
رسولینژاد در پایان خواستار توزیع اعتبارات توسط فدراسیونهای ورزشی در بین استانها شد و گفت: فدراسیونها نباید اعتبارات را تنها در فدراسیون ببینند و در برخی موارد متاسفانه شاهد هستیم که فدراسیون نه تنها کمکی به استانها نمیکند بلکه، وقتی ورزشکاری را هم از استانها به تیم ملی دعوت میکند، از هیاتها میخواهد که هزینه اعزام به اردو را تامین کند.