آفتابنیوز : آفتاب: دکتر محمودرضا اشرفی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با ایسنا، در این رابطه افزود: برخلاف باور بسیاری از مردم، علت سردردهای طولانی کودکان، سینوزیت یا ضعف چشم نبوده بلکه سردردهای غیرارگانیک و غیرعضوی است که مهمترین آنها میگرن است.
وی افزود: البته باید این سردردها برخلاف سردردهایی که بر اثر یک بیماری تبدار برای فرد به وجود میآیند، به صورت حملهای بوده و در دورههای مختلف فرد را درگیر میکنند.
اشرفی ادامه داد: از علائم سردردهای میگرنی میتوان به حساسیت بچهها نسبت به صدا، بوی غذا و عطر، حالت تهوع و استفراغ نام برد. همچنین این کودکان هنگام سردرد قادر به ادامه کارهای خود نبوده و مجبورند چند ساعت استراحت کنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه میگرن به هیچ وجه خطرناک نیست، افزود: سردردهای میگرنی از دوران شیرخوارگی آغاز شده و با بالا رفتن سن کودک افزایش مییابند.
به گفته وی، بیماری میگرن یک بیماری سابقهای است و در کسانی که در خانوادهشان سابقه ابتلا به میگرن داشته باشند، بیشتر مشاهده میشود. به ویژه اگر مادر میگرن داشته باشد، احتمال ابتلای فرزند به میگرن افزایش مییابد.
اشرفی در خصوص تفاوت دردهای سینوزیتی با دردهای میگرنی، اظهار کرد: سینوزیت به صورت حاد یک درمان موضعی بوده و در ناحیه پیشانی و صورت فرد، درد ایجاد میکند.
این فوق تخصص اعصاب کودکان در پایان اظهار کرد: درمان میگرن بسته به شدت آن متفاوت بوده و با توجه به سن بیمار و نوع بیماری دارو تجویز میشود.