کد خبر: ۱۹۳۰۷۱
تعداد نظرات: ۲۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸

پورمحمدی: جزئیات فساد 450میلیارد یورویی کیش را فاش می‌کنم

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: بزودی جزئیاتی از پرونده فساد 450میلیارد یورویی کیش را فاش خواهم کرد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: به گزارش ایسنا ، مصطفی پورمحمدی در بندرعباس و در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که منبع افزایش یارانه‌ها را از کجا تأمین خواهید کرد؟ افزود: منبع تامین یارانه‌ها همان چیزی است که در قانون وجود دارد، مگر الان همین منبع پرداخت‌ها را پرسیده‌اید که از کجا می‌آیند؟ ما گفته‌ایم یارانه‌ها را برای چند دهک که درآمدشان کفاف نمی‌دهد، مثل افراد رسانه‌ای، فرهنگی، ورزشکار و روحانی و غیره افزایش می‌دهیم و بخشی از یارانه‌ها نیز باید به تولید، و بخش دیگر از یارانه‌ها نیز باید به تأمین اجتماعی اختصاص یابد.

وی در پاسخ به این سؤال که ریشه‌های فساد اقتصادی را در چه می‌دانید و چه راهکاری برای ریشه‌کن کردن این فساد و بهبود وضعیت اقتصاد کشور دارید؟ گفت: ریشه‌های فساد طمع انسان‌هاست و هر انسانی یا قدرت‌طلبی کرده و یا زیاده‌خواهی دارد و به حقوق خود قانع نیست و به حقوق دیگران تجاوز می‌کند. علت فسادها این است که یا قانون نداریم، یا قوانین حقوق افراد را خوب تضمین نمی‌کند، یا اگر هم قانون داریم، قانون رعایت نمی‌شود و شاید هم ابزار مناسب و کافی برای اعمال و اجرای قانون وجود ندارد.

وی با بیان این‌که «در کل، قوانین خوبی داریم» ادامه داد: هرچند در اجرای قانون کسری داریم، ولی خیلی از قوانین اجرا می‌شود و باید در اجرای قانون تمرکز کنیم و نکته مهم این است که ابزار اجرای قانون باید فراهم و هموار باشد؛ زیرا ما برای داشتن یک نظام سالم اقتصادی باید عوامل اقتصادی را در شرایط مناسب، مطلوب و متعادل قرار دهیم. مثلا اگر جامعه می‌خواهد فعالیت اقتصادی داشته باشد نیاز به بانک، بیمه، تأمین اجتماعی، گمرک و... دارد. این‌ها ابزار تعادل و سلامت اقتصادی است. اگر این نظام‌ها معیوب باشد هر روز با تولید فساد روبرو می‌شویم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین تاکید کرد: باید مجاری تعادل و تنظیم و رشد اقتصادی سالم باشد. الآن با معیوب بودن این مجاری روبرو هستیم. تا این مجاری اصلاح نشود پیوسته باید شاهد تولید فساد باشیم. بهترین راه مبارزه با فساد این است که این مجاری را مدیریت و کنترل کنیم؛ کاری که متأسفانه در سال‌های گذشته و حتی دو دهه گذشته به آن پرداخته نشد. یعنی بعد از جنگ همراه با توسعه و پیشرفت کشور باید همپا رشد و توسعه می‌دادیم. از این جهت یک عقب‌ماندگی تاریخی داریم که باید جبران کنیم. نظام بانکی به هیچ وجه متناسب با گردش پولی ما، تسهیلات اعطایی و... ندارد. نظام بانکی عملاً از انجام مأموریت خود ناتوان است که حتماً باید آن را اصلاح کرد.

وی درباره فساد 450 میلیون یورویی کیش که محور سؤال یکی از خبرنگاران بود گفت: ما اصرار نداشتیم این پرونده رسانه‌ای شود ولی چون آقایان اصرار دارند، ابتدای هفته آینده گزارش این فساد از سوی سازمان بازرسی کل کشور به مقداری که آقایان مشکل‌شان حل شده و اطلاعات‌شان تکمیل شود، منتشر می‌شود. دو سه روز ابتدایی هفته آینده گزارش این فساد از سوی سازمان بازرسی کل کشور منتشر می‌شود.

وی در برابر اصرار خبرنگاران مدعی شد: آقای معاون رییس‌جمهور گفتند که چنین پرونده‌ای مطرح نبود. قطعا ایشان در این موضوع نقش داشتند که ما می‌خواهیم سندش را منتشر کنیم. بحث میراث فرهنگی در این پرونده مطرح نیست و بحث مناطق آزاد مطرح است. در ارتباط با این پرونده بحث بازداشتی نداریم. قراردادی بود که با دخالت سازمان بازرسی لغو شده است.

پورمحمدی درباره پرونده فرودگاه قشم هم در پاسخ به خبرنگاری با بیان این‌که «ما گزارش داده‌ایم» خاطرنشان کرد: انتظار داریم این پرونده در دادگاه مورد رسیدگی دقیق قرار گیرد و از نظر ما رسیدگی دقیق نشده است. از رییس قوه قضاییه تقاضای دادرسی مجدد و انتظار داریم حقوق بیت‌المال رعایت شود.

وی در پاسخ به این سوال که نظر شما درباره مدیریت استان هرمزگان از نظر اداری چیست؟ گفت: بی‌ثباتی در نظام اجرایی فوق‌العاده نگران‌کننده است و به توسعه مناطق آسیب‌زده است. جابجایی‌ها و سرپرستی‌ها توسعه منطقه را متوقف می‌کند. این‌که ما نظام چانه‌زنی را فعال کرده‌ایم و مدیران باید برای تأمین منابع به تهران رفته و چانه بزند، اشتباه است. این موضوع حکایت از عدم برنامه دارد. وقتی برنامه باشد منابع به سمت هدف هدایت خواهد شد. زمان‌ها محدود است و اجازه نمی‌دهد که پروژه‌ها به طول بیانجامد. بنده معتقدم باید مدیریت بومی تقویت شود، مدیریت تمرکززدایی شود، سیستم دولت الکترونیک به صورت مبنایی و پایه هم برای اعمال مدیریت بهتر و هم برای کم هزینه کردن مدیریت کشور و هم برای ارائه سریع خدمات به مردم و هم برای مبارزه با فساد باید اجرایی شود. متأسفانه احکام و قوانین دولت الکترونیک در کشور اجرایی نشده و اگر این احکام اجرایی شود بخش بزرگی از مشکلات کشور حل می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره مشایی گفت: آقای مشایی یک فرد مثل سایر کاندیداهاست و اگر به ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری اقدام کرد شورای نگهبان صلاحیت او را بررسی می‌کند و اگر تأیید شد رقیب ماست و اگر رد صلاحیت شد که هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

این عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان در پاسخ به این سوال که در دولت شما کابینه بر اساس چه ملاکی انتخاب می‌شود؟ گفت: در چهار دولت حضور داشتم که از دو دولت اخراج شدم. بنده کابینه را از افراد توانمند، سالم و با سابقه انتخاب خواهم کرد. در کابینه‌ام قطعاً از چهره‌های اصولگرا استفاده می‌کنم. کابینه شرکت سهامی نیست که بین افراد تقسیم کنیم. بین اصول‌گرایان مدیر به اندازه کافی موفق داریم. اما در رده‌های بعدی از افراد متخصص، مجرب و سالم باید جدا از گرایش‌شان استفاده کنیم؛ چراکه دولت به کارگزاران گسترده و توانمند احتیاج دارد که آن‌جا ملاک عمل تخصص و کارشناسی است. بنده اگر موفق شوم سازمان اداری را تنظیم و قانونمند خواهم کرد و از دست‌اندازی مدیران ارشد به بهانه‌های سیاسی و رفاقت جلوگیری خواهم کرد. می‌خواهم این طور نباشد که افراد بدون تجربه سلسله مراتب به یک‌دفعه مدیر یک بخش شود. در دنیا تیم پیروز حق ندارد به دلیل گرایش سیاسی خود رده‌های مختلف مدیریتی را تغییر دهد.

وی در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌ای برای حفظ حریم خصوصی شهروندان دارید؟ با تاکید بر این‌که «باید حریم خصوصی مردم را حفاظت کنیم»، تصریح کرد: این‌که با کنترل‌های خاصی برای مردم پرونده‌سازی کنند، حتما ضدحقوق جامعه است و باید فضای جامعه را امن کنیم و اگر قرار است برخوردی شود باید بر اساس قانون باشد، یعنی اگر کسی را محدود می‌کنیم باید بر اساس قانون انجام شود و هیچکس حق تعرض در حقوق دیگران نخواهد داشت. اگر مراحل بعدی فعالیت‌های من ادامه پیدا کرد مباحث جدی‌تری در این زمینه اشاره خواهم کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر رییس‌جمهور شوید چه زمانی طول می‌کشد شرایط سیاست خارجی تغییر کند؟ گفت: اولا ما یک کشور مهم در موقعیت مهمی هستیم. خواهی و نخواهی با کشمکش‌ها و رقابت‌ها و درگیری‌هایی روبرو خواهیم بود. اگر ما به‌آنان کاری نداشته باشیم دیگران با ما کار دارند. اگر ایران یک کشور انقلابی و اسلامی هم نباشد ایران به‌خاطر ایران‌بودنش مورد تعرض خیلی‌ها قرار خواهد گرفت. کشوری بزرگ و با منابع غنی هستیم، خواهی و نخواهی باید از خود دفاع کرده و اجازه دست‌اندازی ندهیم.

معاون سیاسی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: اما سیاست خارجی باید از تشنج به دور باشد. باید بر اساس منافع، مصالح و امنیت کشور ملاحظه کنیم تا اقتضای آن را بیابیم. همان‌طور که در مراودات شخصی برخورد تند زیان‌بار است در عرصه دیپلماسی هم برخوردهای تند برای مردم خسارت‌بار است. حتی‌الامکان باید روابط خود را ارتقابخشیده و دشمنان خود را به‌حداقل برسانیم. بخشی ازاین موضوع با توانمندی داخلی، بخشی با فرصت‌شناسی در فضای دیپلماتیک و چانه‌زنی دیپلماتیک است. اگر این‌ها را رعایت کنیم تلقی من این‌است که در یک دوره میان‌مدت و بلندمدت اوضاع روابط خارجی ما بهبود خواهدیافت.

وی در پاسخ به این سؤال که سیاست تنش زدایی در مقابل همه کشورها است یا برخی کشورها؟ گفت: تنش زدایی که ما از آن سخن به میان می‌آوریم کلی است. اما معنی تنش زدایی تسلیم نیست. اشتباه نشود. آن‌که شمشیرش را بالا گرفته تنها زبان زور می‌فهمد و زبان انسانی و مراودات برابر و حقوق برابر را قبول ندارد. آمریکا این موضع را قبول ندارد. باید به آمریکا تفهیم کنیم که این شرایط قابل تداوم نیست و باید دست از زور برداشته و در یک شرایط برابر قرار بگیرد و آن موقع همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند می‌توان گفت‌وگو و مذاکره کرد. ولی الآن شرایط مذاکره سازنده فراهم نیست. البته خیلی از کشورها شرایط آمریکا را ندارند و ما می‌توانیم با ارتباط‌گیری و تقویت ارتباط شرایط خود در منطقه و بین‌الملل را ارتقا دهیم.

وی درباره شعارهای محوری‌اش برای انتخابات گفت: بنده برنامه‌های خود را در 18 سیاست و 158برنامه مختلف با اهداف«دولت قانون‌مند، ملت ثروتمند و ایران قدرتمند» آماده کرده‌ام. با دوستان مروت و با دشمنان مدارا خواهم کرد. فضای دوستی و مهربانی با مردم باید در جامعه بیش از این حاکم باشد؛ زیرا بداخلاقی‌ و هتاکی‌ها سدی بزرگ برای انجام خدمت و مسوولت‌ها می‌شود.

به گزارش ایسنا، پورمحمدی همچنین در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در سالن امام رضا(ع)، دانشگاه آزاد بندرعباس با بیان این‌که «مشارکت سیاسی در ایران از رونده خوبی برخوردار است» گفت: معمولا در دنیا بین 45 تا 60 درصد مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت می‌کنند و این در حالی است که در ایران معمولا حداقل 60 درصد و به صورت میانگین 70 درصد واجدین شرایط در انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنند. از سوی دیگر درصد بالایی از شرکت‌کنندگان در انتخابات ایران جوانان و میانگین سنی زیر 25 سال است که در نوع خود در دنیا بی‌نظیر است.

وی با اشاره به تعداد دانشجویان هرمزگان، گفت: در سال 60 که در بندرعباس خدمت می‌کردم تنها یک دانشسرای عالی در این استان وجود داشت، اما اکنون بیش از 60 هزار دانشجو در حوزه‌های مختلف تحصیل می‌کنند و این امر ملزم به امکانات آموزشی و پژوهشی است که آن نیز مهیا شده و این امر نشانگر توسعه هرمزگان طی این چند دهه بوده است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری برای ایجاد حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: برای عبور از مشکلات داخلی و خارجی تنها راهی که پیش روی ماست، حماسه سیاسی و اقتصادی است و موتور این حماسه جوان ایرانی آگاه و هوشمند است. اگر مقام معظم رهبری توقع خلق این حماسه را دارند، اتکای‌شان به حضور شما جوانان است و حضور و استقبال امروز شما در این مراسم نشان‌دهنده آگاهی نسل جوان است.

پورمحمدی گفت: به رغم مشکلاتی که امروز جامعه ما با آن روبرو است و دغدغه و نگرانی‌هایی که داریم ولی اعتقاد، اراده و باورهای ما به خداوند و عنایت و لطف خدا به ما شور و احساس و حرکت بخشیده و به آینده خود امیدوار بوده و خوش‌بین هستیم و برای فرزندان خود آینده بسیار نیک انتظار داریم.

وی با بیان این‌که «نباید در مورد دولت‌های قبلی سیاه‌نمایی کرد» افزود: اگر دستاوردها و پیشرفت‌ها را کوچک ببینیم درست نیست و این بی‌انصافی در حق مردم است، زیرا دستاوردهای بزرگی در همه‌ عرصه‌ها در این مدت به دست آورده‌ایم که حاکی از آن است که کشور ما توانایی فوق‌العاده‌ای در دانشمندپروری دارد.

وی مشکلات اقتصادی را در «ضعف مدیرتی» این حوزه دانست و اظهار کرد: درگیری‌های مدیریتی نیز به نداشتن تئوری و انگیزه اضافه و باعث پدید آمدن شرایط کنونی شد. همچنین دشمن هم چالش‌های سیاسی اجتماعی و مقولات اقتصادی را هدف قرار گرفت و بحث تحریم را مطرح کرد و اشتباه دیگر بی‌توجهی به تحریم‌ها بود.

این کاندیدای احتمالی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که ویژگی رییس‌جمهور آینده باید چه باشد؟ گفت: مقام معظم رهبری اخیراً این نقاط قوت را اشاره کردند. از جمله قانون‌مداری، برنامه‌داشتن، نترس بودن، اهل مشورت و استفاده از متخصص، رعایت اصل عزت، حکمت و مصلحت، بهاء دادن به تولید از ویژگی‌هایی است که باید رییس‌جمهور آینده داشته باشد.

وی به جایگاه و نقش قانون‌گرایی در توسعه و پیشرفت اشاره و اظهار کرد: امروزه قانون در ادبیات حقوقی و سیاسی، محور بنای یک جامعه کامل، مطلوب و رو به توسعه است.

وی نقش قانون در ادبیات دینی را فوق‌العاده مهم و اساسی دانست و گفت: دینداری یعنی حرکت روی مرزهای تعریف شده و ارزش هر فرد در تفکر دینی به میزان تقیّد وی به دستورات دینی است. ارزش هر فرد مؤمن به میزان التزام او به قانون و دستور است و هرکسی به دستور و قانون عمل نکند، فاسق و تبهکار است و نباید به او مسوولیت داد، چراکه تعهدات، شهادت و پیمانش مورد قبول نیست.

پورمحمدی قانون‌گرایی حضرت امام خمینی(ره) را ملاک واقعی قانونمندی در جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: مردم رهبری حضرت امام(ره) را به عنوان راهبری بی‌بدیل و صددرصدی قبول داشتند، اما حضرت امام اولین کاری که انجام داد قانون را ملاک قرارداد و اهتمام امام خمینی(ره) به قانون، جدی بود.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم مسیر توسعه و پیشرفت را طی نماییم باید حتماً مبنایش نظم و قانون باشد تا به اهداف خود دست پیدا کنیم.

وی در پاسخ یکی از دانشجویان در مورد قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: من به این قانون معتقدم و به نظرم قانونی خوبی بوده و حتی باید در بین بخشی از اقشار جامعه افزایش یابد.

این عضو ائتلاف پنج نفره اصولگرایان ایجاد یک حماسه اقتصادی را در افزایش تولیدات کشور دانست و خاطرنشان کرد: با افزایش تولیدات می‌توان علاوه بر اشتغال‌زایی و تورم را نیز مهار کرد.

وی با اشاره به لزوم داشتن یک نظام اداری کار آمد گفت: بنده همین الآن به دنبال استقلال بانک مرکزی هستم، زیرا با سیستم بانکی معیوب نمی‌توان اقتصاد را ارتقاء داد، بنده قطعاً با قدرت دنبال اصلاح سیستم بانکی، گمرکی، بیمه و غیره هستم به دلیل این‌که تحول اقتصادی نیازمند اصلاح زیرساخت‌هاست و یکی از این اصلاحات باید در حوزه برگزاری انتخابات رخ دهد، بنده معتقدم اگر در سال 88 تجربه سال 86 دوران وزارت کشور من در برگزاری انتخابات مجلس اجرا می‌شد، بیشتر حوادثی که در این سال افتاد، رخ نمی‌داد.

وی با اشار به این‌که «در معاملات بانکی جهان نظارت الکترونیک وجود دارد» و با بیان این‌که «چنانچه شما 5 هزار دلار پول را در هر بانکی جابه‌جا کنید متصدیان بانکی آمریکا متوجه می‌شوند» گفت: دو هزار و 800 میلیارد تومان ال سی در کشور جابه‌جا شد و کسی متوجه نشده است.

نامزد احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تعداد کل کارمندان بازرسی کشور را 2 هزار و 100 نفر اعلام کرد و گفت: معتقدم بازرسی نباید بزرگ شود و دولت نیز نباید بزرگ شود، روش و سیستم باید تغییر کند.

وی تنها راه مبارزه با فساد در کشور را مدل‌سازی مناسب و ایجاد دولت الکترونیک دانست و تصریح کرد: نظام اداری کشور معیوب و نیازمند تحول اساسی است در غیر این صورت بروز فساد در آن غیرقابل اجتناب خواهد بود.

وی شفافیت و پاسخگویی در نظام اداری را مهم‌ترین اصل در مقابله با تخلفات اداری دانست و اظهار کرد: تقویت و توسعه دولت الکترونیک و تعریف تکالیف مختلف در آن از جمله اقدامات ارزشمند برای شفافیت و پاسخگویی در نظام اداری است.

پورمحمدی گفت: توجه به دولت الکترونیک از دیگر شاخصه‌های مهم و مورد توجه در این قانون است که می‌تواند نتایج بسیار مثبتی در کاهش تخلفات اداری داشته باشد. حدود و وظایف نظام اداری، نظام اقتصادی و نظام بانکی کاملا در این قانون مورد توجه قرار گرفته و حدودهایش‌ان تعریف و مشخص شده است.

وی گفت: امروز درد جامعه ما معیشت است. مقام معظم رهبری نیز فرمود درد گرانی، تورم، بیکاری، مشکلات امروز اقتصاد فقط تولید است و اگر به تولید رسیدیم مشکلات کشور حل می‌شود، در مقابل نیز اگر تولید را حل نکردیم هیچ کدام از مشکلات حل نمی‌شود. تولید نیز به بستر نیاز دارد گفت: 20 سال است دولت‌های مختلف اعلام کردند که باید نظام بانکی، گمرک، بیمه، تأمین اجتماعی و غیره را اصلاح کنیم، اما یا دشمن اجازه نداد و یا نتوانستند که نهایتا مشکلات همچنان باقی مانده است.

وی درباره کاندیداتوریش با بیان این‌که «در عرصه‌های مختلف مدیریتی فعالیت داشته‌ام» گفت: در حوزه مختلف آشکار و پنهان، فعالیت داشته‌ام، از مسائل کشور مطلعم. با مشکلات آشنایی کامل دارم و نکته مهم این‌که سطوح مدیریتی را می‌شناسم. زبان مدیریتی را به خوبی می‌شناسم و در سازمان بازرسی با پیچیدگی‌های آن آشنا شده‌ام، مهمترین محور تحول در وضعیت فعلی توجه به دولت الکترونیک است، در قانون سلامت اداری کمبود قانونی وجود ندارد، فقط باید با اراده قوی مصوبات ابلاغ شده اجرایی شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: مشکلاتی در خصوص فساد در کشور وجود دارد ولی نباید یک طرفه قضاوت کرد؛ چراکه اقدامات ماندگاری نیز در کشور اتفاق افتاده است. در پنج سالی که در سازمان بازرسی بودم ،خوشبختانه با لایه‌های مختلف و کارشکنی‌های این ساختار آشنا شدم که این به من کمک می‌کند تا این اصلاح را که اصلی‌ترین خواسته کنونی کشور است را درست به سرمنزل مقصود برسانم.

این عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان همچنین در گلزار شهدای بندرعباس نیز با بیان این‌که «با انتخاب یک دولت توانمند، امتحان پس داده، پرتلاش و اخلاق باید حماسه سیاسی را خلق کنیم» گفت: ظرفیت کشور زیاد است به طوری که بخش زیادی از منابع طبیعی ارزشمند دنیا، دست ایران است.

وی با تاکید بر این‌که «ملت ایران فقیر و محتاج نیست و باید جزو ثروتمندترین ملت‌ها باشد» تصریح کرد: ملت ثروتمند یعنی حتی احتیاج به دولت هم نداشته باشد و اگر دولت قانونمند شود و ملت ثروتمند شود کشور قدرتمند خواهد شد و آن موقع می‌توانیم در مذاکرات دیپلماسی با قدرت از حقوق خود دفاع کنیم.

وی با بیان این‌که «این منطق دیپلماسی است» گفت: دیپلماسی یعنی استفاده از توان داخلی با قدرت چانه‌زنی سیاسی؛ بنابراین ملت باید برای خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی حرکت کند، این به معنای تقواست، تقوای اجتماعی امروز یعنی خلق حماسه سیاسی و خلق حماسه اقتصادی در کشور و خداوند می‌گوید هر کس تقوا پیشه کند از مشکلات عبور داده خواهد شد.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: بیایید با مهربانی و یکی‌شدن، هم‌زبان و هم‌پیمان شدن و با فکر و با عقلانیت و با صداقت و اقتدار ملی به پیروزی شایسته خودمان برسیم، ان‌شاء الله وعده ما 24 خردادماه پای صندوق‌های رای خواهد بود.

وی با تاکید بر این‌که «امروز بیکاری و گرانی با تولید حل می‌شود» گفت: تولید با سالم‌سازی نظامات اقتصادی حل می‌شود و با فساد، رشوه، نظام مالیاتی غلط، با نظام بانکی سودی و غیره نمی‌شود تولید را جلو برد.

وی با بیان این‌که اینکه «نظام تأمین اجتماعی که نتواند وظایف خود را خوب انجام دهد نمی‌تواند مأمن کارگران باشد» تاکید کرد: مقام معظم رهبری بر خلق حماسه اقتصادی تأکید کردند، اما حماسه اقتصادی نیازمند حرکت و توان انقلابی است تا در نظام اداری کشور جهش ایجاد شود و اگر بتوانیم در نظام اداری جهش ایجاد کنیم دشمن با تحریم به جایی نمی‌رسد؛ زیرا دشمن به خاطر ضعف ما تحریم‌ها را اعمال کرد اگر قوی شویم تحریم‌ها بر کشور اثر نمی‌کنند. این آینده از یک بزرگراه می‌گذرد و هیچ مسیر جایگزین ندارد و آن ملت و رأی ملت است. امام بزرگ ما یک پیام عظیم به همه داد و آن این‌که میزان رأی ملت است، امام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مواجهه با این حرف خبرنگاران داخلی و خارجی مبنی بر این‌که شما هر چه بخواهید مردم پیروی می‌کنند، فرمود: میزان رای ملت است. امام اعلام کرد من تنها توصیه خواهم کرد ولی تصمیم نهایی با ملت است، امام عزیز چون به رای و نظر مردم اعتقاد داشت در همان سال اول انقلاب با مخاطراتی که وجود داشت پنج انتخابات برگزار کرد همچنین مقام معظم رهبری هم بارها تأکید فرمودند که هیچ‌گاه اجازه نمی‌دهند به رای و نظر مردم خللی وارد شود، امسال نیز مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی فرمودند که بنده یک رای دارم و بنا نیست آن یک رای را هم علنی اعلام کنم این پیام رهبری ادامه فرمان و پیام امام بزرگوار ما است که میزان رای ملت است، اراده ملت باید حاکم شود؛ خواست ملت باید عملی شود.

به گزارش ایسنا این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری همچنین در جمع اصولگرایان بندرعباس با بیان این‌که رییس‌جمهور آینده باید برنامه قوی داشته باشد، گفت: اگر رییس‌جمهوری با تیم بسیار قوی و با بودجه و برنامه به روی کار بیاید ولی ساختار اداری و مدیریتی کشور را اصلاح نکند، نمی‌تواند بهره‌وری بالای ۲۰ درصد داشته باشد، در حالی که اگر فردی هرچند با تیم متوسط ولی با هدف اصلاح نظام اداری روی کار بیاید با تحول این نظام بهره‌وری بالای ۵۰ درصد خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: بودجه مملکت دیگر قدرت برداشتن بار نظام اداری را ندارد و بوروکراسی و دیوان سالاری فعلی قابل ادامه نیست و به انتهای خط رسیده است و حتما باید اصلاحش کرد که در این حوزه باید نهادسازی‌های مردمی شود که کارهای نظام دیوان سالاری را ارائه دهند که هم می‌توانند عملیات بهتری ارائه دهند و هم هزینه‌های دولت را کاهش می‌دهند ضمناً بار دولت را سبک‌تر می‌کند تا بتواند بهتر نظارت کند.

وی با اشاه به این‌که «اراده و خواست ملت باید در انتخابات حاکم شود» گفت: امروز کسی نمی‌تواند ادعا کند که رییس‌جمهور آینده ایران چه کسی است، به همین خاطر حساسیت انتخابات‌های ایران بسیار است و این‌که امروز دنیا نسبت به نتایج انتخابات ایران حساس است، به خاطر قدرت و جایگاه بالای ماست، زیرا امسال مقام معظم رهبری اعلام کردند که ما به حماسه سیاسی نیازمندیم؛ چراکه دشمنان تهدید کرده‌اند اراده‌های ما را سست کنند؛ بنابراین امروز نیازمند حماسه سیاسی هستیم تا بار دیگر به دشمن ثابت کنیم که اراده ما سست نمی‌شود.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: متأسفانه دشمن می‌خواهد از اختلافات داخلی استفاده کرده و بی‌اعتمادی را به مردم تزریق کنند، از بین بردن این وضعیت نیازمند حضور منسجم و آگاهانه مردم در عرصه انتخابات است. انتخابات با حضور گسترده نشانه وحدت و اتحاد و نشانه عزم و اراده مستحکم ما است
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲۲
حرف حساب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
15
دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
پاسخ ها
شاهین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
پورمحمدی: رأی میدین به من یا همه چیزو فاش کنم؟!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
این چه اخلاقیه که با تهدید میخواهند حرف بزنند اگر مشکلی و جرمی انجام شده رسیدگی کنید اگر قصد دیگریه که درست نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
2
7
آفتاب 450 میلیون یورو بود . دیگه پیاز داغشو زیاد نکن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
21
2
زنده باد مشايي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
22
سلام :
به قدری فساد ، در بیشتر مسئولین دیده شده است که دیگر به این حرفها عادت کرده ایم .
حیف از آن انقلاب با اهداف به نفع مستضعفینش و حیف آن همه صداقت و خون پاک شهیدان .
شیطان در منیت ، تکبر ، غرور کاذب ، تجملات ، بی عدالتی و ظلم و فساد خوابیده است .
انشاءالله روزی برسد که به معنای واقعی ،جمهوری اسلامی ایران ، بر مبنای قرآن بزرگ ، داشته باشیم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
2
16
ایشان قبل از افشاگری انتقامجویانه وبجای فرافکنی بی تقوایانه اول پاسخگوی تخلفات وسوءاستفاده مالی زمان وزرارتش ومدیریت فعلی خودش باشد!
حامد
|
Germany
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
12
آقا شرمنده حالا این 450 میلیارد یورویی هست یا 450 میلیون یورویی؟
سجاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
23
باید نقش خودت هم درسالهای دهه شصت مشخصش بشه تا مردم بیشتربشناسنت
پاسخ ها
ناشناس
| Denmark |
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
هزاران مثبت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
16
بگم بگم از نوع دیگر
اوس محمود
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
16
بعد از اکران " بگم بگم 1 " با هنر نمایی محمود احمدی نژاد ، اینک "بگم بگم 2 " در آستانه اکران قرار میگیرد.
mahdi
|
China
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
15
عجب!!! الان كه وقت انتخاباته ياد افشاگري افتادي؟ مگه شما سازمان بازرسي نيستي تا الان شما كجا بودي!! امان از قدرت طلب اشكالي نداره دنيا تا اخرش مال شما اما مظلوم فقط خدا را ميخواهد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
7
اگر ایشان راست وحسینی گفت چرا از وزارت کشور اور برداشتند مانیز بقیه حرفاش را باور می کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
5
4
احمدی نژاد اگربه اندازه بال مگسی فساد داشت تابه حال رقبایش امانش نمیدادند وتمام لج آنها از او همینه که نداشت تا رسوایش کنند در عوض اینها اینقدر پرونده دارند نمیدانند بابت کدامش بیشتر بترسند وحالا دارند جوسازی میکنند تارد گم کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
0
8
اقای پورمحمدی مطمین باش شماها با عدم برخورد مناسب و اطلاع رسانی نکردن مفاسد شریک جرم هستید و روزی خواهد رسید که محاکمه خواهید شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
0
6
از بس گفتید مدارکی دارم که فلانی را رسوا میکنم و یا اسامی توی جیبمه و یا به وقتش اعلام میکنم . همه را خسته کردید و مردم بر این باورند که تمام این صحبتها , حرفی بیش نبوده چون نه مدرکی دیدند و نه اسمی . اقایان میخواهید مطرح شوید به فکر معیشت مردم باشید .
شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
0
4
دقيقا برعكس ناشناس چون از همديگه اينقدر مدرك دارند كه مجبورند سكوت كنند.
هموطنه
|
Germany
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
0
4
فاش میکنم و فاش میکنم ! مو صمدوم!هرکی غیر ای بگه کور میکنم!
moj
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
0
2
چطور تو کابینه محمد خاتمی اصولگرا ها هم بودند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
0
0
کی به سلامتی ؟؟!!
الماس دانایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
0
1
بسم الله القاسم الجبارین ،
از یک طرف باعث تاسف است اگر این موضوع صحت داشته باشد و پیگیری نشده باشد و فقط برای زمان انتخابات مطرح شده باشد و از طرف دیگر مطلوب است اینکه پرده از بسیاری مثل آن برداشته شود و مستمسکی برای بررسی وقایعی که هم اکنون درشرق وقوع است باشد.

سازمان محترم بازرسی کل کشور و همه مسئولین محترم ذی ربط ،
آیا کیش پایان سال 91 و آغاز 92 که از نظر واگذاری قراردادها بسیار غوغا بود را رصد فرموده اید.
نزدیک به 130 قرارداد واگذاری در کمیسیون منطقه آزاد کیش در اسفند 91 تصویب شد! و در اولین ماه بهار 92 ، زمین های مرغوب کیش مورد شخم بیل های مکانیکی و حصارگذارهای ماکین جدید زمین های کیش قرار گرفت تا مبادا با جابجایی های پیش رو ، واگذاریهای ریز و درشت و دست و دلبازیهای خاص مدیرعامل و معاونین و اعضای کمیسیون مربوطه به ضرر سرمایه گذاران ! تمام تشود.
موضوع تالارهای کیش در سال 89 بود ولی امروز به کیش بیائید و ببینید واگذاریهای اخیر با جای جای کیش چه کرده و به چه دلیل و با چه شرایطی این تقسیم غنائم صورت می گیرد.اگر حق و درست است که بصورت گزارش کار اعلام شود و اگر نه ....
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین