آفتابنیوز : مؤلف ارشد مطالعه، دکتر کارلا دیویس، پزشک آلرژیست، گفت: «مهم است که تشخیص آلرژی غذایی به صورت دقیق انجام شود تا پزشک آلرژیست بتواند به صورت روشن توصیه کند که چه غذاهایی را نباید خورد.»
دیویس که دانشیار بیماریهای اطفال کالج پزشکی بیلور در هیوستون است، گفت: «اگر آلرژی وجود نداشته باشد هم، فرد میتواند غذاهایی که فکر میکرده باید از آنها اجتناب کند را دوباره در رژیم غذایی خود میگنجاند.»
در طول چالش غذا، از بیمارستان خواسته میشود تا مقدار بسیار کمی از یک آلرژن را تحت نظر دقیق یک پزشک متخصص آلرژیست مصرف کند. این پزشک میتواند شخص را از نظر نشانههای واکنش آلرژیک مورد ارزیابی قرار دهد.
به گزارش پایگاه خبری سلامانه و به نقل از MedLinePlus،محققانی که به آنالیز اطلاعات ۶۳۰۰ چالش غذا پرداختند، دریافتند که این آزمایشات بیخطر است و فقط تعداد کمی از افراد در طی آن به واکنش آلرژیک دچار شدند. اکثر این آزمایشات روی کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال انجام شده بود.
نتایج این مطالعه در روز ۷ سپتامبر در ژورنال Annals of Allergy, Asthma and Immunology منتشر شد.