آفتابنیوز : خشم و عصبانیت یکی از رفتارهای ناپسند انسانی است، اما برخی افراد همیشه عصبی بوده و به اصطلاح زود جوش هستند.
باید بدانید مهمترین دلیل عصبانیت طولانی مدت کمبود ویتامین B است، زیرا این ویتامین در سیستم عصبی انسان نقش زیادی داشته و با کاهش میزان آن، فرد دچار اختلالات خلقی و عصبی، خشم و کم طاقتی میشود.
جگر، گوشت ماهی، مرغ، بسیاری از حبوبات، شیر، مغزهای خوراکی و گوجه فرنگی از خوراکیهای سرشار از این ویتامین است.
اثر آلیسین در مقابله با بیماریها
در سیر مادهای به نام آلیسین وجود دارد که این گیاه را به عنوان یک خوراکی دارویی مطرح کرده است؛ ساختار آلیسین موجب از بین رفتن بیشتر آنزیمهای میکروبی و ویروسی میشود.
محققان معتقدند مصرف سیر به شکل خام بیشترین خاصیت را برای بدن به همراه دارد، سیر علاوه بر خواص ضدباکتریایی و ضد میکروبی میتواند قند خون را کاهش داده و خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش دهد.
باید بدانید، سیر خون را رقیق میکند، لذا توصیه میشود به علت تداخل دارویی افراد از مصرف همزمان سیر با قرصهای رقیق کننده خون خودداری کنند.
اثر مکمل آهن در ابتلا به سرطان
بسیاری افراد برای تامین آهن مورد نیاز بدن خود از مکملهای آهن استفاده میکنند، این مکملها تنها از آهن تشکیل نشده بلکه چند ترکیب شیمیایی را هم به همراه دارند.
به تازگی محققان سوئدی دریافته اند برخی ترکیبات مکملهای آهن نظیر فریک سیتریت (ferrice citrate) میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را به طور چشمگیری افزایش دهد.
این پزشکان مصرف خوراکیهای غنی از آهن نظیر جگر، سبزیجات تازه و گوشت توصیه کرده اند.
خاصیت فوق العاده گیاه بابونه
محققان طب سنتی به تازگی دریافته اند، دمنوش گیاهی بابونه از ابتلا به دیابت جلوگیری میکند.
تحقیقات نشان میدهد رنگ زرد موجود در گل بابونه که تا مدتها بابونه را، یک گیاه مورد استفاده در صنعت رنگرزی کرده بود، ناشی از دو ماده به نامهای آپی ژنین و آپی گنین است که موجب تنظیم جذب کربوهیدرات بدن و کنترل میزان سطح قند خون میشود.
در گذشته ثابت شده بود که آپی ژنین در جلوگیری از بروز سرطان موثر است.
خطر سردردهای طولانی مدت
بعضی مواقع افراد دچار سردرهایی میشوند که تنها در محدوده سمت راست مغز رخ میدهند، بهتر است بدانید، مشکلات عصب شناختی موجب سردرهایی میشود که معمولا تنها در یک نیمکره از مغز انسان بروز پیدا میکند.
علاوه بر مشکلات عصبی، برخی از آلرژی ها، عفونت سینوسی و تغییرات در سطح قند خون هم از عواملی هستند که منجر به سردرهای یک طرفه میشوند.
باید بدانید سردردهای یک طرفه طولانی مدت ممکن است از نشانههای تومور مغزی باشد، در صورت ابتلای طولانی مدت به این سردردها بهتر است به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران