آفتابنیوز : به نوشته روزنامه 'ژاپن تودی'، در این گزارش آمده است، خوردن غذاهای ناسالم و یا به اندازه نخوردن مواد غذایی، از جمله کودکانی که قادر به تغذیه با شیر مادر نیستند، در گسترش سوءتغذیه سهیم است.
به گفته 'جسیکا فانزو'، استاد دانشگاه جانز هاپکینز و از نویسندگان گزارش تغذیه جهانی، رژیم های غذایی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان و خطرناک تر از آلودگی هوا و مصرف سیگار است.
پفانزو در حاشیه همایش جهانی غذا در بانکوک تایلند گفت: آنچه ما می خوریم، ما را می کشد. نداشتن اطلاعات و استطاعت تهیه مواد غذایی و زنجیره های مناسب عرضه مواد غذایی، از جمله عواملی است که در شکل گیری رژیم های غذایی نادرست سهیم هستند.
وی افزود، تغذیه برای ایجاد مصونیت در برابر بیماری و مشکلات روحی- روانی ضروری است.
نتایج این این گزارش که حاصل بررسی 194 کشور است، نشان می دهد، سوءتغذیه سالانه 3.5 میلیارد دلار هزینه به کشورهای جهان تحمیل می کند. بعید است بیشتر کشورها به 9 هدف جهانی که در حوزه تغذیه متعهد به تحقق آن تا سال 2025 شدند، جامه عمل بپوشانند.
'سر جان بدینگتون'، از روسای هئیت جهانی سازوکارهای کشاورزی و غذایی برای تغذیه معتقد است، کاهش دور ریز مواد غذایی می تواند باعث بهبود تغذیه شود. هر ساله بیش از نیمی از میوه و سبزی که در دنیا تولید می شود، خراب و یا هدر داده می شود.