آفتابنیوز : آفتاب: چگونگی توزیع بنزین در سال آینده تبدیل به یکی از عمده دغدغههای مردم و موجب نگرانی آنها شده است. چرا که تاکنون در این باره که نهایتاً کدامیک از سه پیشنهاد «کوپنی شدن»، «استفاده از کارت هوشمند» یا «افزایش قیمت بنزین» در مجلس تصویب خواهد شد تصمیمگیری نشده است.
«علی ظفرزاده» دبیرکل جمعیت تولیدگرایان ایران ضمن دفاع از گزینه افزایش قیمت بنزین به خبرنگار سیاسی آفتاب گفت: به دلیل ثابت نگه داشتن قیمت فرآوردههای نفتی بویژه بنزین سالانه 8-7 میلیارد دلار صرف واردات بنزین میشود که بخش عظیمی از این بنزین وارداتی در اختیار قاچاقچیان قرار میگیرد به طوری که به گفته برخی مسئولان بیش از 100 هزار نفر در امر قاچاق بنزین فعالند.
وی با بیان اینکه «منابع عظیمی تحت عنوان واردات بنزین هدر میرود» افزود: منابع عظیمی که به این دلیل هدر میرود میتواند صرف سازندگی کشور، ایجاد اشتغال، توسعه صنعت و کمک به خانوادههای کم درآمد شود.
نماینده مشهد در مجلس ششم تصریح کرد: متاسفانه به دلیل نگاه سیاسی موجود به مقوله سوخت، دولت و مجلس قیمت فرآوردههای نفتی را ثابت کردند تا از این جهت کسب وجهه کنند، که این مساله باعث شده میلیونها دلار به کشور خسارت وارد شود.
به اعتقاد ظفرزاده، در نتیجه چنین سیاستی هم منابع عظیمی هدر رفت و هم به تبع آن آلودگی زیست محیطی ایجاد شد، به گونهای که آلودگی هوا یکی از معضلات اساسی کلان شهرهای کشور است و سالانه هزاران نفر به خاطر تبعات آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند.
وی در پایان با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس هشتم در سال 86، خاطر نشان کرد: نگاه دولت نهم به این مساله سیاسی و معطوف به صندوق رای و کسب محبوبیت از جیب مردم و منافع ملی است، به همین دلیل این موضوع بلاتکلیف رها شده وگرنه هیچ توجیه علمی و درستی پشت این مساله نیست.