کد خبر: ۶۲۲۲۰
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۰
در دیدار شورای مركزی موتلفه مطرح شد:

هاشمی: سلایق مختلف باید تحمل شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آیت‌الله اكبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر تحمل سلیقه‌های مختلف در ابعاد داخلی و خارجی تاكید كرد و یادآور شد که رهبر معظم انقلاب با توجه به این مسایل، امسال را سال وحدت ملی و انسجام اسلامی نامید.

به‌گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی رفسنجانی كه روز یكشنبه در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا و اعضای شورای مركزی حزب موتلفه اسلامی سخن می‌گفت، تصریح كرد: همه باید توجه داشته باشند كه رسیدن به وحدت ملی الزاماتی دارد و همه باید در راستای آن تلاش كنند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) و رحلت آیت الله‌العظمی فاضل لنكرانی و با ابراز تاسف از حوادث سامرا و فلسطین، گفت: مجموعه این حوادث برای عالم اسلام تلخ و ناگوار است.

هاشمی رفسنجانی با تحلیل حوادث اخیر در سامرا گفت: دنیای استكبار از پیشرفت‌های بیش از ‪ ۵۸‬كشور مسلمان كه ‪ ۲۰‬درصد تولید ناخالص و ‪ ۲۵‬درصد جمعیت دنیا را دارند، می‌ترسد و برای جلوگیری از پیشرفت‌ها، دست به هر كاری می‌زند كه یكی از كارهای آنها تشویق انسانهایی با اندیشه‌های خوارج برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار كه به مناسبت چهل و دومین سالگرد شهادت شهیدان امانی، بخارایی، صفارهرندی و نیك نژاد انجام شد، با گرامیداشت یاد و خاطره این شهیدان و بیان سیر تاریخی حضور و نقش جمعیت‌ها و هیات‌های مذهبی درطول مبارزه با رژیم پهلوی گفت:شاخه مسلحانه حزب موتلفه اسلامی در شرایط خفقان فضای كشور را مبارزاتی كرد و چهار شهید ارزشمند این جمعیت اسلامی براساس عقاید خود كاری كردند كه آثار مهم تبلیغی داشت.

وی افزود: در راس همه جریانهای مبارزه، مرجع تقلیدی در راس مبارزات بود كه حرفهایش برای مردم حجت بود و حضور مردم با پیشتازی روحانیت باعث تداوم مبارزه و پیروزی انقلاب شد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اخلاص و عرفان را پایه اصلی انقلاب اسلامی خواند و گفت: مبارزان آن دوره، براساس خلوص و عقاید قلبی وارد عمل می‌شدند و در این راه انواع شكنجه‌ها را تحمل می‌كردند.

وی افزود: در شرایط كنونی نیز باید روحیه اخلاص را در نیروهای وفادار به انقلاب تقویت كرد. زیرا عمل بدون عقیده، سطحی و ناپایدار است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام آموزش عمیق و توضیح تاریخ جهاد و مبارزه را از وظایف احزاب دانست و خاطرنشان كرد كه این امر پایه‌های انقلاب را محكم‌تر می‌كند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین