کد خبر: ۶۳۱۶۰۵
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۳
تجمع چربی در ناحیه شکم عامل خطری برای بیماری‌های مزمن از جمله سندروم متابولیک، دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی و سرطان است.
آفتاب‌‌نیوز :

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در افرادی که وزن طبیعی دارند، چربی شکمی سبب افزایش خطر ابتلا به این بیماری‌ها می‌شود.

فاطمه شفیعی افزود: شیرینی‌ها از جمله کیک، بیسکویت، کراکر و کلوچه که اغلب به عنوان انتخاب‌های غذایی سالم تری نسبت به دیگر تنقلات از جمله چیپس و پفک در نظر گرفته می‌شوند، علاوه بر محتوای بالای شکر، دارای مقادیر بالایی اسید‌های چرب ترانس است که می‌تواند زمینه تجمع چربی در ناحیه شکم شود.

چگونه از چاقی شکمی رها شویم؟

وی ادامه داد: مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر از جمله نوشابه، شربت، آب میوه و چای شیرین که جز نوشیدنی‌های محبوب ایرانیان است، با افزایش چربی شکمی مرتبط است.

این کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه با بیان اینکه رژیم غذایی کم پروتئین و کم فیبر، سبب افزایش تجمع چربی شکمی می‌شودگفت: عوامل محیطی از جمله کم تحرکی، استرس، یائسگی و خواب ناکافی، افزایش تجمع چربی در ناحیه میانی بدن را به همراه دارد.

شفیعی اضافه کرد: برای کاهش چربی شکمی توصیه می‌شود که مصرف شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های دارای شکر را محدود کرده و از رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر استفاده شود.

وی افزود: افزایش فعالیت فیزیکی برای اصلاح الگوی توزیع چربی در بدن و کاهش استرس نیز، توصیه می‌شود.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
x