اواخر اریبهشت ماه امسال پروندهای با موضوع سرقت به پایگاه پنجم پلیس آگاهی ارجاع شد و در جریان رسیدگی به آن شاکی با حضور در مقر پلیس به ماموران گفت: حدود یک ماه پیش در اتوبوس شهری با خانمی میانسال به نام نسترن که خود را پرستار خانگی معرفی کرد، آشنا شدم و با توجه به تنهایی، کهولت سن و ناتوانی که در انجام امور خانگی داشتم، به او اعتماد و از او دعوت به همکاری کردم که این زن نیز از فردای همان روز به منزل من آمد و کارش را آغاز کرد.
شاکی ادامه داد: چند روز بعد در اواخر فروردین ماه بود که نسترن مثل همیشه به خانه آمد، اما این بار یک راست به آشپزخانه رفت و گفت که می خواهد چای کمرنگ دم کند تا با هم بنوشیم. چند دقیقه بعد هم با دو لیوان چای آمد اما کمتر از 10 دقیقه بعد از نوشیدن چای احساس سنگینی در سرم کردم و دیگر چیزی نفهمیدم. پس از چند ساعت بیهوشی، زمانی که چشمم را باز کردم، فهمیدم که چه اتفاقی افتاده است و پرستار قلابی ۸۰ میلیون ریال اموال با ارزشم شامل تلفن همراه و وجه نقد را سرقت کرده است.
با توجه با اظهارات شاکی و وصول پنج فقره پرونده مشابه دیگر با این شیوه و شگرد به پایگاه پنجم، دستگیری سارق بهطور ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و آنان موفق شدند که مخفیگاه متهم را شناسایی کنند. در این تحقیقات مشخص شد نسترن در منزل یکی از دوستانش در محدوده خیابان پیروزی ساکن است که با هماهنگی مقام قضائی در تاریخ 29 بهمن ماه متهم در یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر پلیس آگاهی منتقل شد.
با انتقال متهم به مقر انتظامی، او تحت بازجویی قرار گرفت و به بزه انتسابی اعتراف کرد و گفت: حدود یک سال است با شناسایی افراد مسن در اماکن عمومی مانند پارکها و اتوبوسهای شهری و معرفی خودم به عنوان پرستار آنان را اغفال میکردم و با جلب اعتمادشان به منزلشان میرفتم و با خوراندن داروهای بیهوشی در غذا یا نوشیدنی، آنان را مسموم و بیهوش میکردم و پس از سرقت اموال با ارزش از قبیل طلا، وجه نقد و ارز و ... محل را ترک میکردم. اموال سرقتی را هم به افراد ناشناس در خیابان و با قیمت نازل میفروختم و پول حاصل را صرف زندگی و خوشگذرانی میکردم.
مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که با توجه به شناسایی پنج تن از مالباختگان کارشناسان ارزش اموال سرقتی را بالغ بر یک میلیار ریال برآورده کردهاند. متهم نیز با صدور قرار قانونی از سوی مقام قضایی برای انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی سایر مالباختگان در اختیار کارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
بی معرفتی نیست در این زمان .
گارگر خانگی را پرستار گزارش میکنند .
پرستار حداقل باید کارشناس تخصصی مراقبت از بیمار باشد .