کد خبر: ۶۴۲۶۸۸
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲

از مدارس شانگهای تا پیک نیک در کاراکاس: چگونه کرونا زندگی جهانی را آنلاین کرد؟

"توماس لاو کووک فائی" کشیش کاتولیک ۷۰ ساله در هنگ کنگ نیز مراسم نیایش را برای پیروان‌اش از طریق مراسم آنلاین برگزار می‌کند، چرا که کلیسا‌ها تعطیل شده‌اند.
آفتاب‌‌نیوز :

سرویس بین الملل- میلیون‌ها نفر در در سرتاسر جهان در قرنطینه به زندگی ادامه می‌دهند تا با شیوع ویروس کرونا مقابله کنند. این سبک جدید زندگی چالشی برای بسیاری بوده است. به دلیل شیوع کرونا، برای آموزش و کار و روابط اجتماعی افراد زیادی به فکر تغییر شیوه زندگی افتاده‌اند. آنان برای ارتباطات اجتماعی با دوستان و اقوام خود به فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی پناه برده‌اند.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ خبرگزاری "رویترز" مواردی از تغییر سبک زندگی افراد و روی آوردن آنان به فضای مجازی را ذکر کرده است:

از مدارس شانگهای تا پیک نیک در کاراکاس: چگونه کرونا زندگی جهانی را آنلاین کرد؟

"شا جیه" دانش‌آموز ده ساله دبستانی از طریق آنلاین به فراگیری درس‌هایش ادامه می‌دهد. او در آشپزخانه خانه در شانگ‌های به همراه مادربزرگ و والدین‌اش دروس چینی را از طریق صفحه نمایش تلویزیونی فرامی‌گیرد. او می‌گوید والدین‌اش به او درباره لزوم شستن دست‌ها توصیه‌هایی را ارائه کرده‌اند و از ضرورت استفاده از ماسک به او می‌گویند. او می‌گوید در قرنطینه علاوه بر فراگیری دروس به بازی کردن با لگو و تماشای فیلم می‌پردازد.

"لاوینیا توماسینی" ۱۴ ساله از آی‌پد برای شرکت در کلاس زبان فرانسوی در میلان ایتالیا استفاده می‌کند. او می‌گوید دیرتر از زمان معمول گذشته می‌خوابد. او اشاره می‌کند که در خانه تمرکز کمتری برای یادگیری دارد و دوست دارد زودتر بتواند به مدرسه برود.

دکتر "ویلیام جیسون سولاکا" پزشکی در امریکا از طریق آنلاین با بیماران خود در تماس است و ترجیح می‌دهد از راه دور و نه چهره به چهره آنان را ویزیت کند. این متخصص ۴۰ ساله به همراه همسرش در میشیگان خود را در خانه به همراه فرزندان‌اش قرنطینه کرده است.

"دینو لین" ۴۰ ساله که در کارخانه تولید قطعات خودرو کار می‌کرد خوش‌شانس بود که ساکن آپارتمانی در شانگ‌های است. او مجبور نیست به سر کار برود و با دختر ۵ ساله‌اش در قرنطینه خانگی است. او می‌گوید در خانه مانده تا از ابتلای خود و اعضای خانواده‌اش به ویروس جلوگیری کند. او می‌گوید پس از پایان قرنطینه دوست دارد در رستوران غذا بخورد.

اعضای گروه موسیقی The ۲econd در پکن از طریق آنلاین برای هواداران‌شان قطعات‌شان را اجرا می‌کنند. اعضای آن گروه بیش از دو ماه است یکدیگر را ملاقات نکرده‌اند و با هم از طریق آنلاین در ارتباط هستند.

"توماس لاو کووک فائی" کشیش کاتولیک ۷۰ ساله در هنگ کنگ نیز مراسم نیایش را برای پیروان‌اش از طریق مراسم آنلاین برگزار می‌کند، چرا که کلیسا‌ها تعطیل شده‌اند.

"السیا مائوری" کلاس آموزش رقص را برای هنرآموزان‌اش در میلان ایتالیا از طریق آنلاین برگزار می‌کند.

در کاراکاس "آنا پریرا" ۵۱ ساله از طریق آنلاین با دوستان پیک نیک مجازی را از داخل خانه برگزار می‌کند. او از سال ۲۰۱۱ میلادی هر هفته با دوستان اش به پیک نیک می‌رفت، اما اکنون به دلیل ترس از کرونا نمی‌تواند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین