کد خبر: ۶۴۳۶۰۷
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
عضو هیئت علمی انستیتو پاستور:

تمامی افرادی که تا امروز به کرونا مبتلا شد‌‌ه‌اند دارای گروه‌های خونی متعدد بوده‌اند/ در تابستان پیک بیماری کاهش پیدا می‌کند

«احمدرضا بهره‌مند» کلینیکال میکروبیولوژیست گفت: اینکه گفته می‌شود برخی از گروه‌های خونی در معرض بیشتر ابتلا به کرونا هستند یا برخی از گروه های خونی به کرونا مبتلا نمی‌شوند، صحت ندارد.
آفتاب‌‌نیوز :

«احمدرضا بهره‌مند» کلینیکال میکروبیولوژیست و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور، درباره ساخت داروی بیماری کرونا بر اساس پلاسمادرمانی گفت: درباره بیماری ابولا از پلاسمای بیماران برای یکی از دانشمندانی که به این بیماری آلوده شده بود و به آتلانتا برگشته بود، استفاده کردند و برای نجات این فرد پلاسمای افرادی که خوب شده بودند را خالص کرده و بعد از پروسه خالص سازی به این فرد تزریق کردند تا از این طریق بیماری این فرد را درمان کنند.

وی ادامه داد: آن فرد بهتر شد اما من تا به امروز هیچ دارویی را در این زمینه نمی شناسم به ویژه برای کرونا و آنفولانزا. یعنی برای ویروس های آنفولانزا و ویروس های کرونا من هیچ اسناد مدللی که درباره پلاسما درمانی بر روی بیماران تجربه شده باشد، سراغ ندارم. اطلاعاتی هم در این زمینه که در اروپا و آمریکا ازطریق پلاسمادرمانی دارویی تولید شده باشد، ندارم و در تحقیقاتم اسنادی ندیدم.

تمامی افرادی که تا امروز به کرونا مبتلا شد‌‌ه‌اند دارای گروه‌های خونی متعدد بوده‌اند/ در تابستان پیک بیماری کاهش پیدا می‌کند

این میکروبیولوژیست ادامه داد: تحقیقات در این زمینه البته ادامه دارد و نمی توان به صرف اینکه شنیده شده در یک کشوری تحقیق شده است به جامعه القا کرد که داروی کرونا درست شده است البته تحقیقات بسیاری در این زمینه در حال انجام است. اما همانطور که گفتم تا این لحظه من اطلاع از اینکه در کشوری دارویی ایجاد شده که بتوان آن را خریداری کرد و به بیمار داد، ندارم.

بهره مند درباره این که گفته می شود گروههای خونی o به بیماری کرونا مبتلا نمی شوند، گفت: این موضوع صحت ندارد و تمام افرادی که تا به امروز به این بیماری مبتلا شده اند دارای گروه های خونی متعدد بوده اند و اینگونه نیست که یک گروه خونی به این بیماری دچار نشده باشد. این موضوع از نظر علمی صحت ندارد.

وی همچنین درباره پیک بیماری و پایان این بیماری گفت: دستوراتی که از سوی وزارت بهداشت برای جلوگیری از بیماری اعلام شده، کاملا درست و صحیح است این قرنطینه خانگی و کاهش رفت و آمدها و ایجاد فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک کاملا درست و بجاست. اما غیر از این پروتکل که کاملا بجاست مدارک و اسناد علمی بسیاری که خانواده کروناها و آنفولانزاها در زمانی که دما هوا افزایش می یابد، مانند ماه‌های تیر، مرداد ماه از بین می رود و در زمستان با جهش جدیدی دوباره شیوع شود، بحث دیگری است که هنوز اطلاعات کافی درباره آن وجود ندارد.

این میکروبیولوژیست ادامه داد: در تمام مقالات علمی نیز آمده است که بیماری مرس و سارس که تقریبا هم خانواده با کرونا هستند در زمستان شایع شده بودند و همه اسناد علمی حاکی از این است که در تابستان قطعا پیک این بیماری کاهش پیدا می کند. امیدواریم در سال آینده نیز واکسنی برای این بیماری کشف شود.

بهره‌مند درباره شایعاتی درباره استفاده از سشوار برای گرم کردن ریه گفت: با سشوار ریه اصلا گرم نمی‌شود و چنین چیزی صحت علمی ندارد. کرونا در ریه باعث می شود همانند ذات الریه قسمت تحتانی ریه درگیر شود و هیچ وقت با سشوار ذات الریه بهبود پیدا نکرده است. اما همانطور که گفتم افزایش دمای محیط این ویروس را از بین می برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین