پژوهشگران دانشگاه کینگز کالج لندن پاسخ مردم انگلیس به محدودیتها را به سه دسته کلی تقسیم کردهاند. گروهی که الف) شرایط را پذیرفته؛ ب) رنج میکشند و ج) مقاومت میکنند.
از ۲ هزار و ۲۵۰ نفری که در این تحقیقات شرکت کرده ۴۴ درصد اعلام کردهاند که از محدودیتها رنج برده، افسرده و مضطرب هستند. همچنین ۶۰ درصد این گروه با مشکل کم خوابی مواجه هستند.
بر اساس یافتههای پژوهشگران، بیشتر جوانان مخالف محدودیتها و در مقابل افراد میان سال و سالمند (۵۵ تا ۷۵ سال) طرفدار شرایط موجود هستند.
تحقیقات صورت گرفته نشان میدهد بیشتر افرادی که تابع محدودیتها بوده دچار مشکلات روحی شدهاند. بر اساس دادههای آماری ۹۳ درصد گروهی که از محدودیتها رنج میبرند در مقابل ۴۹ درصد مخالفان قرنطینه، محدودیتها را رعایت کردهاند.
دولت انگلیس از چهارم فروردین برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، با اعلام وضع اضطراری، مقررات منع رفتوآمد را به اجرا گذاشت.
بر اساس این مقررات، همه مساجد، کنیسهها، کلیساها، سالنهای ورزشی، مدارس و آرایشگاهها تعطیل شدند. دولت همچنین اختیارات ویژه ای را به پلیس این کشور واگذار کرده تا با متخلفان مطابق با قوانین ویژهای که در این زمینه تبیین شده، برخورد کند.
پلیس انگلیس از افزایش آمار تخلفات ناشی از شرایط قرنطینه و جرائم مربوط به رفتارهای غیر اجتماعی و خشونتهای خانگی در این مدت خبر داده است.
بر اساس آخرین آمار منتشره ۱۶ زن و کودک در سه هفته نخست دوران قرنطینه به قتل رسیدهاند که این میزان، دو برابر آمار متوسط در بازه زمانی مشابه سال گذشته است.
همچنین تماسها به خطوط مشاور خشونت خانگی ۵۰ درصد افزایش داشته است.
دولت انگلیس روشهای گوناگونی از جمله قانونگذاری و تصویب بودجه را برای کمک به قربانیان خشونت خانوادگی به کار بسته است.
وزیر کشور انگلیس چندی پیش از تخصیص ۲ میلیون پوند اضافه برای کمک به این معضل خبر داد. با این حال تداوم شرایط قرنطینه و روند صعودی آمار قربانیان خشونت خانوادگی زنگ خطر آسیبهای اجتماعی در این کشور را به صدا درآورده است.