عباسعلی کریمی روز چهارشنبه در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: همکاران در حالیکه خستگی بحران قبلی را از تن به در نکرده اند، باید از قله دیگری بالا بروند.
به گزارش آفتابنیوز؛ وی با اشاره به نحوه برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مقابله با موج دوم کرونا اظهار داشت: جلسات متعددی درحال برگزاری است که پس از اعلام سیاستهای وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا تهران، متناسب با شرایط دانشگاه برنامهریزی میکنیم و در صورت نیاز نشست اضطراری با روسای بیمارستان های درگیر کرونا برگزار خواهیم کرد.
کریمی با تاکید بر اینکه بیمارستانهای بزرگ جنرال تهران باید در موج دوم نیز مسوولیت قبول کنند، تصریح کرد: دانشگاه، بیمارستانهای بزرگ آموزشی دارد و نمیتواند یک بیمارستان را تعطیل و به کرونا اختصاص دهد بلکه باید همه بیمارستانهای بزرگ جنرال تهران مسئولیت قبول کنند و براساس گسترش بیماری و شدت مراجعات، بخش اضافه کنند.
وی با اشاره به تجربیات موج اول کرونا گفت: سیاست دانشگاه در موج دوم همانند موج اول است، به گونهای که ۶ بیمارستان جنرال دانشگاه علوم پزشکی تهران مانند امام خمینی(ره)، شریعتی، سینا، امیراعلم، ضیائیان و بهارلو، بیماران را پذیرش میکنند. مرکز قلب نیز معمولاً ۴۰ تا ۶۰ بیمار قلبی مبتلا به کووید ۱۹ دارد، بیمارستانهای مرکز طبی، فارابی، آرش، بهرامی و غیره نیز باید بیماران تخصصی خود را پذیرش کنند و به مراکز دیگر ارجاع ندهند.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ایجاد مرکز کنترل پخش بیمار در تهران خبر داد و اظهار داشت: این مرکز هر ماه در یک دانشگاه مستقر میشود تا ارجاع بیمار در بیمارستانهای مختلف قابل کنترل باشد.
کریمی با تاکید بر ارائه آمار دقیق مبتلایان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: روند مراجعه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران درحال افزایش است و این بار برخلاف موج اول، باید حوزه بهداشت پیشگام باشد.
ابلاغ محدودیتهای کرونایی به ۱۱ استان
همچنین معاون کل وزارت بهداشت، از ابلاغ اعمال محدودیت های کرونایی به استانداران ۱۱ استان کشور خبر داد و به شبکه خبر، گفت: اقدامات محدودیتی برای مقابله با کرونا به استانداران استانهای خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، کرمان، تهران و البرز ابلاغ شده است.
ایرج حریرچی افزود: با توجه به احتمالات شیوع بیشتر، برخی اقدامات با دستور رئیس جمهور اجرایی میشود. عمده مشکلات ما مراسم جشن، ترحیم و دورهمیها است و همین باعث شیوع بیشتر کرونا شده است. خوزستان یک سوم بستریها و فوتیها را به خود اختصاص میدهد و خواهش ما از مردم رعایت موارد بهداشتی است. تنها با توصیه نمیشود، باید در مواردی اعمال قانون شود.
۲۵۴۹ ابتلا و ۱۴۱ فوتی جدید کرونا
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲هزار و ۵۴۹ بیمار جدید کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۱ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۱ مورد بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۳۰ هزار و ۲۱۱ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۹۵۸ نفر رسید.
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون ۱۹۱ هزار و ۴۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
لاری افزود: ۳۰۸۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون یک میلیون و ۶۹۳ هزار و ۲۴۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی گفت: استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای اصفهان، همدان، زنجان، کرمان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت هشدار قرار دارند. استان تهران افزایش قابل توجه موارد بستری گزارش شده است.
یا مدبر الامور ملت ایران
را نجات بده وبه گناهشان
مجازات نکن
مسیولین ما هم که گناهی ندارند
چطور ساعات کاری را کم نمی کنید؟
چطور است که هنوز در حال بازگشایی اماکن هستند و چطور رفت و آمد ها در راه های مسافرتی را محدود نمی کنید و ....
ما که نفهمیدیم شما چگونه مدیریت می کنید . بعضی وقت ها در سیاست های غلطی که اجرا می شود و غلط بودن آن را هر آدم کوچه و بازاری پیش بینی می کند و می فهمد ، به شک می افتیم که نکند تعمدی در کار است !!
مثلا آن دلارهای ۴۲۰۰ تومانی که سخاوتمندانه خزانه را خالی کردند ، آن از حذف یارانه واردات دارو ، این از تورم و سقوط ارزش پول ملی و هزاران مورد دیگر