در برخی پروندههای قضایی قاضی این اختیار را دارد که از تبعید کردن هم به عنوان بخشی از مجازات فرد متخلف و محکوم و مجرم استفاده کند اما از دیرباز رسم بر این بوده است که نام شهر محل تبعید در احکام قضایی رسانهای نشود تا شائبه توهین و جسارت به مردم آن شهر و منطقه پیش نیاید.
با منتشر شدن ۳۶ شهر تبعیدگاه که نام آنها در نامه وزیر کشور به رئیس دستگاه قضا آمده، حالا برخی کاربران شبکههای اجتماعی از اینکه شهر و دیارشان به عنوان تبعیدگاه معرفی شده گلایه دارند. هر چند برخی هم معتقدند برخی از این شهرها چنان آب و هوای خوش و فضای سرسبز دارند که محکوم تبعیدی میتواند در آنجا خوش بگذراند. از جمله این شهرها یاسوج است که همه آن را به سرسبزی و طراوت و هوای خوب میشناسند یا تویسرکان که شهرت درختان گردویش معروف است.
برخی کاربران شبکههای اجتماعی هم میگویند اگر واقعا هدف از تبعید کردن تادیب محکوم و مجرم است، شاید منطقیتر این باشد متخلفان نیمه اول سال را به مناطق گرم و مرطوب و نیمسال دوم را به مناطق سرد و خشک و پربرف تبعید شوند و حساب کار دستشان بیاید. اینگونه ماجرای تبعید هم جنبه مجازات به خود میگیرد و از این حالت شوخی و خنده خارج میشود.
ایذه، ازنا، دلفان، آشتیان، کلیبر، تکاب، مسجدسلیمان، تویسرکان، برازجان، میناب، فردوس، کاشمر، باغملک، خورموج، اقلید، فیروزآباد، گرمی، قیدار، رامهرمز، یاسوج، مهریز، سربند، شهربابک، گناباد، اردل، دوگنبدان، استهبان، نیریز، هریس، سیمرم، لردگان، سلسله، نیکشهر، دامغان، بافت و سنقر و کلیایی شهرهایی هستند که میتوانند تبعیدگاه محکومان باشند.
تصویر مربوط به طبیعت بهاری شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد است.