کد خبر: ۷۶۶۹۷۷
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰

این خوراکی خارش‌های پوستی را افزایش می‌دهد

یک دستیار تخصصی طب ایرانی گفت: باقلا از سبزیجاتی است که مصرف آن به‌خصوص تازه‌اش می‌تواند باعث بروز یا تشدید خارش در افراد مبتلا به بیماری‌های خارش‌دار شود.
این خوراکی خارش‌های پوستی را افزایش می‌دهد
آفتاب‌‌نیوز :

محمد علی زارعیان اظهار کرد: یکی از راه‌های کاهش ریفلاکس، بهبود تونوسیته دریچه تحتانی مری است‌, رب انار گس و کمی ترش (نه خیلی ترش) برای این رفع ریفلاکس سودمند است, پرده‌ها و پیه انار هم قابض قوی دهانه معده هستند.

وی افزود: بی‌اختیاری ادراری به‌دنبال عطسه و سرفه از عوارض دوران یائسگی است، از تنقلات مناسب برای کمک به بهبود این عارضه، مویز و انجیر است.

این دستیار تخصصی طب ایرانی خاطرنشان کرد: لوبیا از حبوبات مناسب برای پخت غذا در زمان ابتلا به بیماری‌های تنفسی است که افزودن آویشن به آن نفخ و عوارضش را نیز تا حد زیادی پوشش می‌دهد.

زارعیان تصریح کرد: باقلا از سبزیجاتی است که مصرف آن، به‌خصوص تازه‌اش، می‌تواند باعث بروز یا تشدید خارش در افراد مبتلا به بیماری‌های خارش‌دار شود.

وی عنوان کرد: براى درمان التهاب لوزه‌ها، دهان و لثه، 2 تا 3 گرم زوفای خشک را در یک فنجان آبجوش بریزید و بعد از 15 دقیقه صاف کنید و غرغره و مضمضه کنید.

این دستیار تخصصی طب ایرانی یادآور شد: شیره کنجد کوبیده همراه با نبات از مکمل‌های درمانی مناسب برای رفع سوزش معده و مری ناشی از ترش کردن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین