سینا کلهر در حاشیه برگزاری مجمع فدراسیون تکواندو، درباره بحث بلیت فروشی برای حضور تماشاگران ایرانی در جام جهانی قطر، گفت: درباره تعداد بلیتها میخواهم یکبار این موضوع را شفاف توصیح دهم. بلیت فروشی در ۲ مرحله انجام شد. مرحله اول فدراسیون فوتبال نزدیک به ۹ هزار بلیت فروخت و در مرحله جدید نیز که خواهش میکنم پیگیری کنید قرار است ۱۲ هزار بلیت فروخته شود. فدراسیون احتمالا هفته آینده برای فروش این بلیتها اقدام میکند. حداکثر قیمت این بلیت که بیشترین میزان آن هم هست و در بهترین نقطه استادیوم قرار دارد برای هر بازی ۶ میلیون و پانصد هزار تومان است و کمترین مبلغ بلیت نیز دو میلیون و پانصد هزار تومان است.
وی درباره درباره انتقال و اسکان تماشاگران ایرانی نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر بلیت هواپیما برای سفر به قطر نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است که متعلق به قطر ایرویز است. دوستان وزارت راه در تلاشند تا امکان پرواز با هواپیماهای ایرانی وجود داشته باشد که فکر میکنم این هزینه تا نصف کاهش داشته باشد. دومین مورد نیز که وزارت راه در حال پیگیری است و تقریبا مقدمات آن انجام شده بحث سفر یک روزه تماشاگران به قطر است که تماشاگران صبح بروند و بعد از تماشای مسابقات برگردند که در این صورت بحث اسکان نیز حل میشود.
معاون فرهنگی وزارت ورزش افزود: قرار نیست تماشاگران فقط به کیش منتقل شوند و بعد به قطر بروند. قرار است از ۸ شهر این انتقال صورت گیرد که کیش هم یکی از آن هاست. البته جزیره کیش امکانی را فراهم کرده و به نظر میرسد یکی دو کشتی کروز را هماهنگ کرده تا تماشاگرانی که علاقمند هستند در قطر در این کشتیها اسکان داشته باشند.
وی درباره قیمت بالای تورهای مسافرتی برای سفر به قطر گفت: الان چیزی که به ما مربوط است بالاترین قیمت بلیت برای هر بازی ۶ میلیون و پانصد هزار تومان است و قیمت هواپیما هم هنوز نهایی نشده است. آن چیزی که من حساب کردم هزینه کل رفت و برگشت نباید بیشتر از ۳۵ یا ۴۰ میلیون تومان باشد، اما متاسفانه بلیتهایی که گرفتند خارج از ساز و کار فدراسیون بوده که ۹۵۰ دلار هزینه بلیت شان است که خودشان میدانند چطور این اتفاق افتاده است. درباره هزینه اسکان هم خارج از ساز و کار دولت اقدام کرده اند. مردم باید برای خرید این پکها دقت کنند.
وی درباره تعداد تماشاگران ایرانی برای هر بازی تیم ملی گفت: برای هر بازی ایران نزدیک به ۷ هزار نفر میتوانند بروند و بازی را تماشا کنند. هدف ما ۱۰ هزار بلیت برای هر بازی بود، اما فعلا ۷ هزار بلیت محقق شده و قول داده اند ممکن است نزدیک بازیها این تعداد را بیشتر کنند.
وی درباره برنامههای فرهنگی وزارت ورزش در جریان برگزاری جام جهانی گفت: برنامههای فرهنگی به دو بخش داخلی و خارجی تقسیم شده است. در بخش داخلی مربوط به پخش مسابقات در اماکن عمومی و همچنین جشن پیروزی تیم ملی که امیدوارم محقق شود. در بخش خارجی ما کاسه درون ورزشگاه را از بیرون ورزشگاه تفکیک کردیم. در ورزشگاه یکی بحث لیدرها که شامل انتخاب سازماندهی و اعزام آن هاست و یکی هم لباس هواداری است و تدارک دیدن پکها برای تماشاگران است. یک قسمت هم مربوط به بیرون ورزشگاه در فیفا زون است که امکان فعالیت فرهنگی است و یک بخش هم کشور قطر برای فعالیتهای فرهنگی تدارک دیده است. دیروز آخرین جلسه را با آقای کامرانی فر و معاون فرهنگی فدراسیون داشتیم که برای برگزاری کنسرت و گروههای موسیقی ما و صنایع دستی ما قرار شده در آنجا حاضر شوند.
معاون فرهنگی وزارت ورزش در پایان درباره دودستگیهای ایجاد شده بین بازیکنان تیم ملی نیز گفت: البته واقعیت این است ما که از نزدیک میبینیم دودستگی نبوده. یک اختلاف نظری در دورهای وجود داشته که برطرف شده است. با دوستان فدراسیون که دیروز صحبت کردیم با تعیین تکلیف سرمربی تیم ملی خدا را شکر این چالشها برطرف شده است.