کد خبر: ۷۹۵۳۴۶
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۷

این خوراکی ارتشی در مقابل باکتری و ویروس‌ها

سرکه سیب خواص ضد ویروسی و باکتریایی زیادی دارد و با بسیاری از امراض می‌جنگد
این خوراکی ارتشی در مقابل باکتری و ویروس‌ها
آفتاب‌‌نیوز :

یکی‌از فواید سرکه سیب برای سلامتی، خاصیت ضد درد آن در مواقع دل‌درد است، وقتی دچار دل‌درد می‌شوید نوشیدن مخلوط سرکه سیب و آب به درمان آن کمک می‌کند، چراکه این ماده دارای خواص ضدباکتری و ضد ویروسی است.

هر ورزشکاری نیاز به یک تسکین‌دهنده قوی برای درد‌های عضلانی دارد، برخی بر این باورند که به خاطر وجود استیک اسید در سرکه سیب استفاده موضعی از آن می‌تواند درد‌های عضلانی را آرام کند، اگرچه هنوز از نظر علمی ثابت نشده، اما استفاده از آن در هنگام وجود درد‌های عضلانی خالی از فایده نیست.

چه خارش پوست شما به علت نیش پشه یا پیچک سمی باشد چه حساسیت به برگ یک گیاه خاص، سرکه سیب می‌تواند این آثار دردناک و ناراحت‌کننده را از بین ببرد، مقداری از این سرکه را روی محل خارش بمالید و منتظر بمانید که سرکه سیب کارش را انجام بدهد.

تعداد مبتلایان به دیابت در جهان حدود ۳۴۶ میلیون و در ایران حدود چهار میلیون نفر است، با توجه به این عدد بزرگ، هر اقدام پیشگیرانه کوچک می‌تواند مفید باشد، درحالی که یکی‌از فواید سرکه سیب پیشگیری از دیابت است، به طوری که تحقیقات نشان می‌دهند که خوردن سرکه سیب به بهبود حساسیت انسولین، به خصوص در افرادی که در برابر انسولین مقاوم هستند، کمک می‌کند و می‌تواند از دیابت نوع ۲ پیشگیری کند یا حداقل آن را به تأخیر بیندازد.

سرکه سیب یک ماده کاملاً طبیعی برای درمان گلودرد است، یک‌چهارم فنجان سرکه سیب را با همین مقدار آب گرم ترکیب کنید و آن را قرقره کنید، این کار یک فضای اسیدی به وجود می‌آورد که میکروب‌های عامل سرماخوردگی را از گلوی شما می‌زُداید، البته یکی دیگر از این ترکیب‌ها آب‌گرم، سرکه سیب، فلفل قرمز و عسل است که باید آن را نوشید.

هیچ‌چیزی خسته‌کننده‌تر و ناراحت‌کننده‌تر از گرفتگی بینی نیست، با سرکشیدن مخلوط آب و سرکه سیب، سینوس‌های خود را پاک کنید و نفس راحت بکشید، همان‌طور که سرکه سیب از فعالیت باکتری‌های رشددهنده میکروب‌های عامل گلودرد جلوگیری می‌کند، می‌توانید از رشد باکتری‌های سینوس‌های خود جلوگیری کنید و علاوه‌بر این پتاسیم موجود در سرکه سیب می‌تواند بلغم‌هایی که در بینی شما خانه کرده‌اند را کوچک و در نهایت سینوزیت شما را درمان کند.

اگر احساس خستگی می‌کنید، از یک ترکیب انرژی‌زای طبیعی استفاده کنید، ترکیبی شامل سرکه سیب به علت وجود پتاسیم و آنزیم در آن که این مواد انرژی‌زا به شما نیروی وصف‌ناپذیری می‌بخشد، یکی از این ترکیب‌ها، مخلوط دو قاشق سرکه سیب به ازای دو فنجان آب است که برای شیرین کردن آن می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.

قبل از مصرف غذا، به خصوص زمانی که می‌دانید با خوردن غذا دچار سوء هاضمه می‌شوید، مقداری سرکه سیب بخورید یا از این روش سنتی، یک قاشق عسل و یک قاشق سرکه سیب را با یک لیوان آب گرم ترکیب کنید و ۳۰ دقیقه پیش از غذا بنوشید، استفاده کنید.

سرکه سیب می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، استیک اسید موجود در سرکه سیب، اشتهای شما را پایین می‌آورد، متابولیسم بدن را بالا می‌برد و میزان حفظ آب بدن را کاهش می‌دهد و دانشمندان نیز عقیده دارند که سرکه سیب از هضم نشاسته در بدن جلوگیری می‌کند و همین باعث می‌شود که کالری بسیار کمتری وارد جریان خون شود.

چند قاشق سرکه سیب می‌تواند به متعادل‌سازی میزان قند خون کمک کند و تحقیقات زیادی ارتباط این دو را اثبات کرده است، در تحقیقی بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که انسولین دریافت نمی‌کردند نشان داد که خوردن دو قاشق غذاخوری سرکه سیب پیش از خواب منجر به کاهش سطح گلوکز بدن در روز می‌شود.

سرکه سیب برای رگ‌های واریسی بسیار سودمند است، زیرا میزان گردش خون را در دیواره رگ‌ها بالا می‌برد و به خاطر خاصیت ضدالتهابی خود، تورم رگ‌ها را کاهش می‌دهد.

ترکیب ضدباکتریایی و ضد قارچی سرکه سیب آن‌را به یک ماده طبیعی فوق‌العاده برای درمان قارچ پوستی و پا تبدیل کرده است، هر روز دو بار این سرکه را روی نواحی قارچی بمالید، همچنین مخلوط نارگیل و روغن پونه کوهی برای از بین بردن قارچ بسیار مفید است.

فلور روده بخش بزرگی از سیستم ایمنی بدن را تشکیل می‌دهد که بهبود شرایط رشد باکتری‌های مفید توسط سرکه سیب می‌تواند به ارتقای ایمنی بدن کمک کند.

مالیک اسید موجود در سرکه سیب یک اسید ضد ویروس قوی است و شاید یکی‌از دلایل اینکه افرادی که به صورت روزانه سرکه سیب می‌خورند کمتر دچار سرماخوردگی می‌شوند، علاوه بر این، گفته می‌شود که سرکه سیب خام و تصفیه نشده برای سیستم لنفاوی بدن مفید است و می‌تواند به شست‌وشوی غدد لنفاوی و از بین بردن مخاط کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین