آفتابنیوز : آفتاب: رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تبلور حقيقی و عملی حضور مردم را در انتخابات دانست و گفت: «برگزاری انتخابات به صورت سالم و بدون هيچگونه شبههای با حضور گسترده و فعال مردم ميسر است».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، آيتالله هاشمی رفسنجانی صبح روز يكشنبه در ديدار اعضای شورای مركزی احزاب اصلاحطلب شهرستان ری تصريح كرد: «حفظ حضور مردم در صحنه و اتكاء به آراء و نظرات آنان در اداره حكومت ضمانت اجرای وعدههای انقلاب است و اگر مردم نباشند بهترين حكومتها نيز در اداره امور ناتوان هستند».
وی با اشاره به وقايع شكلگيری انقلاب اسلامی يادآور شد: «از ابتدای انقلاب نظر امام(ره) اين بود كه امور به مردم سپرده شود و به رغم آغاز جنگ تحميلی، به اين وعده وفا شد».
وی افزود: «اكنون اگر مردم از اين فرصت استفاده نكنند و يا اينكه عدهای مانع شوند اين جفا به اسلام، انقلاب و مردم است».
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار با اشاره به حقوق جامعه كارگری كشور تاكيد كرد: «كارگران از وفادارترين قشرهای جامعه هستند كه در دوران انقلاب و جنگ صداقت خود را نشان دادند و در پيروزی انقلاب اسلامی نقش موثری داشتند».
وی افزود: «تامين نيازهای اساسی جامعه كارگری و عدم نگرانی آنها برای تامين معيشت خود يک وظيفه اساسی است كه بايد به آن توجه داشت».
وی شهرری را از لحاظ تاريخی، پايگاه بزرگ جهان اسلام و ايران عنوان كرد و افزود: «اين شهر در طول تاريخ هميشه مورد هدف كسانی بوده كه به دنبال غلبه بر ايران بودهاند».
هاشمی رفسنجانی در اين ديدار با اشاره به مقاومت پيروزمندانه مردم غزه در مقابل بيرحمترين ارتش دنيا، گفت: «شكست تاريخی رژيم صهيونيستی درس بزرگی برای بشريت است كه اگر تسليم قدرت و ستم نشوند در نهايت پيروزند».
در ابتدای اين ديدار شاهمحمدی به نمايندگی از احزاب اصلاحطلب شهرری در سخنان خود خواهان ايجاد زمينه برای مشاركت وسيع مردم در انتخابات و همچنين برگزاری انتخابات به صورت مطلوب شد.
همچنين تركاشوند به نمايندگی از احزاب كارگری خواهان توجه به حقوق كارگران و مشكلات آنها شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين در ديدار دبير ستاد مركزی و اعضای شورای راهبردی حزبالله ايران، واقعگرايی و توسل به شيوههای عملی در تدوين برنامهها توسط احزاب و تشكلهای سياسی را از مهمترين وظايف آنان برشمرد و تاكيد كرد: «امروز در كنار آرزوهای مقدس بايد شيوههای عملی، اجرايی و كارشناسی برای اداره جامعه تدوين كرد».
رييس مجلس خبرگان در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به بحران اقتصادی بينالمللی و كاهش قيمت نفت، سال آينده را سالی پرفراز و نشيب برای كشور دانست و گفت: «بر اساس سياستهای كلی برنامه پنجم بايد وابستگی بودجه كشور به نفت كاهش يابد و تحول در زمينه عبور از اين مرحله نيازمند مديريتی نيرومند و برنامهای كارآمد است».
وی با اشاره به انتخابات آينده، بر لزوم ايجاد فضايی با نشاط در ميان مردم، فعالان سياسی و وفاداران به نظام تاكيد كرد و افزود: «انتخاب رييس جمهوری با رای بالای مردمی و بهرهگيری از نخبگان و مديران با سابقه نظام، موجب موفقيت و پيشرفت كشور از يك سو و نقش بر آب شدن توطئههای دشمنان از ديگر سو خواهد شد».
وی حضور نامزدها از سوی جناحهای گوناگون را لازمه ايجاد نشاط و اعتماد مردم دانست و گفت: «اميد است فضای مناسبی جهت حضور دوستداران نظام در صحنه انتخابات فراهم شود و فعالان سياسی بايد با حضور پرشور و مسوولانه، آينده نظام و انقلاب را به سوی موفقيت بيشتر رقم بزنند».
هاشمیرفسنجانی با اشاره به تلاش برخی مغرضان و بدخواهان نظام برای دور كردن روحانيت از صحنه انقلاب و كشور و زدودن اعتماد مردم از نظام تاكيد كرد: «وظيفه ماست كه سرمايههای اصلی جمهوری اسلامی يعنی روحانيت و اتكا به مردم را همواره مورد تكريم قرار دهيم؛ چراكه تنها در اين صورت است كه مشكلات كشور برطرف خواهد شد».
حجتالاسلام و المسلمين سيدمحمدباقر خرازی دبير ستاد مركزی حزبالله ايران و همچنين حججالاسلام هادی غفاری، علی عسگری، حسينی دولتآبادی و شاهی عربلو نيز كنعانیمقدم و صالحی از اعضای شورای راهبردی اين حزب گزارشی از اهداف و برنامههای اين شورا و برنامههای اين تشكل برای حضور در انتخابات آينده رياست جمهوری ارايه دادند.