کد خبر: ۸۴۰۱۸
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۴

جمیله کدیور: آنکه خود مردد است برای دیگری تصمیم می‌گیرد؟

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: جمیله کدیور، در آخرین یادداشت خود ضمن پرداختن به تردیدهای روزافزون سید محمد خاتمی برای آمدن یا نیامدن،‌ پرسیده است «از آنكه آمده، هیچ سخنی نیست. چرا»؟ 

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب،‌ جمیله کدیور که به تازگی مسئولیت کمیته بانوان ستاد انتخاباتی مهدی کروبی را پذیرفته است، طی یادداشتی تحت عنوان «تكرار تردیدها» در شماره روز دوشنبه اعتماد ملی با اشاره به اظهارات محمد خاتمی در دیدار با اعضای حزب الله نوشته است:‌ «اگر تا قبل از انتشار این اخبار، صرف "تحلیل" مبین این تردیدها بود، پس از انتشار اخبار این ملاقات‌ها، "خبر" موید ادامه تردیدهای پیش رو است».

کدیور بر این اساس می‌پرسد: «چرا عرصه سیاست در كشور ما و فضای انتخابات ریاست‌جمهوری چنین غبارآلود، ناامن و آمیخته با حب و بغض‌هایی شده كه سرمایه‌های انقلاب و نظام به‌رغم خاستگاه مردمی، برای حضور در صحنه سیاسی كشور دچار تردید، تذبذب و محذورند»؟ 

این نماینده مجلس ششم سپس به گمانه زنی در مورد این تردیدها می‌پردازد و می‌نویسد: «نخست؛ برخی نمی‌دانند كه آیا از سوی شورای نگهبان تایید می‌شوند یا نه! این تردید‌ها از آن رو است كه اعضای موثر شورای نگهبان خود وابسته به یك سلیقه سیاسی هستند و لزوما افرادی را می‌پسندند كه هم‌سلیقه با آنان باشند. دوم؛ كاندیداهای مطرح ریاست‌جمهوری سخنانی را می‌گویند و وعده‌هایی را می‌دهند كه در حوزه سیاست داخلی و خارجی و فرهنگی و اجتماعی و حتی اقتصادی در عمل با موانع بسیاری روبه‌رو می‌شود، به عبارتی در عملی شدن آن افكار تردید دارند. ‌می‌دانند اگر نهاد‌های مختلف با رئیس‌جمهور همدل و هم‌جهت نباشند، رئیس‌جمهور و دولت از همان روز اول دچار مساله و مشكل خواهند بود، از سوی دیگر مردم هم امید و اعتماد خود را از دست می‌دهند. سوم؛ بیش از آنكه خود تمایل به آمدن داشته باشند، تحت فشار اطرافیان قرار گرفته‌اند؛ اطرافیانی كه در همدلی و همراهی‌شان در عمل مرددند. همین موضوع تصمیم‌گیری را دشوارتر كرده است». 

جمیله کدیور در ادامه نتیجه می‌گیرد: «این تردید‌ها موجب شده انتخابات ریاست‌جمهوری در قلمرو تنگ نام اشخاص زمینگیر شود. ماه‌ها سپری شده است، سخن بر سر این است كه فلان كاندیدا می‌آید یا نمی‌آید؟ او می‌آید یا دیگری؟ آنكه به هر دلیل در مورد خودش نمی‌خواهد و یا نمی‌تواند تصمیم بگیرد، ترجیح می‌دهد كه درباره دیگری تصمیم بگیرد». ‌
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین