کد خبر: ۸۹۶۸۷
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۳

نجفی: ‌اخراجی‌ها حماسه ملت در طول 8 سال جنگ را به سخره گرفت

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: يک كارگردان سينما و تلويزيون‌ گفت: «با توليد فيلمی همچون اخراجی‌ها حماسه ملت ايران در طول هشت سال جنگ به سخره گرفته شد».

محمدعلی نجفی عصر سه‌شنبه در همايش اصحاب فرهنگ و هنر حامی موسوی در تالار فدک اردبيل اظهار داشت: «پيش از اين فيلمی ارزشمند به نام اجاره‌نشين‌ها ساخته و توليد شد كه از يک غنای ارزشی و منتقدانه برخوردار بود كه تاكنون نيز كارگردان آن مورد احترام و توجه مردم دنيا‌ست». 

وی گفت: «همين كارگردان فيلم سنتوری خود را ساخت و بعد از گذر از فيلترهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نهايت نيز اين فيلم كه نقد منصفانه‌ای از اوضاع جامعه بود، اجازه پخش نيافت، در حالی كه فيلمی نظير اخراجی‌ها مورد تقدير و تجليل واقع شد». 

نجفی با بيان اينكه سينما آيينه جامعه است، اظهار داشت: «اگر سينما و بخش تئاتر اصلاح شود، اقتصاد و فرهنگ جامعه نيز اصلاح می‌شود و در غير اين صورت نه از توسعه فرهنگ و نه توسعه اقتصاد خبری است». 

وی با انتقاد از اوضاع نامناسب جامعه و برخی منت‌هايی كه دولتمردان برای فعاليت‌های خود و نيز ارائه خدمات به مردم می‌گذارند، تصريح كرد: «دولتمردان از ملت رای می‌گيرند تا كار كنند و از سرمايه اين مملكت به اوضاع آنها رسيدگی كنند اما طوری عمل و رفتار می‌كنند كه گويی، پول خود ما را به عنوان صدقه می‌خواهند به مردم بدهند و ملت را جيره‌خوار خود بخوانند». 

نجفی اضافه كرد: «توزيع پول نفت و سيب‌زمينی گنديده به مردم افتخار نيست، بلكه دولت اگر می‌خواهد خدمتی ماندگار را از خود به يادگار بگذارد، بايد زمينه كارآفرينی، سرمايه‌گذاری و امنيت سرمايه را به وجود آورد». 

كارگردان سريال سربداران ادامه داد: «بسيار دردناک است كه جوان امروز ما هيچ اميدی به آينده خود ندارد و به آينده با ديد هراس و نگرانی نگاه می‌كند». 

وی به تيراژ روزنامه‌ها و كتاب اشاره كرد و گفت: «در حالی كه در كشور 70 ميليون جمعيت داريم، ‌تيراژ كتاب‌ها به 2 هزار نسخه نيز نمی‌رسد و در بسياری از شهرها به دليل عدم رونق و حمايت واقعی، بسياری از سالن‌های سينما و تئاتر تعطيل شده و اين امر زمينه انحراف جوانان را فراهم كرده است». 

كارگردان سريال سربداران افزود: «جای تعجب است كه مي‌خواهند به زور مسئله هلوكاست را به خورد مردم دهند، در حالی كه معضل كشور ما مسئله هلوكاست و يا حمايت از كشورهای آمريكای لاتين نيست بلكه ما بايد سعی كنيم عقب‌ماندگی‌های تاريخی خود را جبران كنيم و در دنيا به سروری واقعی برسيم». 

اين كارگردان سينما و تلويزيون ادامه داد: «اين نهايت عقب ماندگی است كه برای ورود به كشوری كه تا ديروز شبيه به يک دهكده بوده است پاسپورت ما را به ديد يک جزامی نگاه كنند و اجازه ندهند حيثيت و احترام اين ملت ظهور يابد». 

وی تاريخ و تمدن دو هزار و 500 ساله ايرانيان را يادآور شد و افزود: «با اين پشتوانه تاريخی هنر و فرهنگ ما بايد پيشروتر از اين باشد كه ميرحسين موسوی آمده است تا اين عقب‌ماندگی‌ها را جبران كند».
 
كارگردان سينما و تلويزيون با دعوت از عموم مردم به حضور پرشور در انتخابات خاطر‌نشان كرد: «اگر مردم به صحنه بيايند و با هوشياری و زيركی تصميم بگيرند، ديگر برخی قدرت‌طلبان هميشگی اجازه ورود نخواهند يافت و كانديدای صالح كه صلاحيت مديريت آن به مردم اثبات شده است، وارد عرصه می‌شود». 

نجفی آذربايجان، گيلان و اصفهان را سه خطه تاثيرگذار در تحولات كشور عنوان كرد و گفت: «عده‌ای می‌خواهند با برخی ترفندها به اهالی اين سه خطه تهمت و افترا بزنند و آيين‌های آنها را به تمسخر بگيرند، در حالی كه مردم غيور آذربايجان هميشه بيدار هستند و به خوبی می‌دانند اين مسائل يک ترفند انتخاباتی است و جز دلسرد كردن مردم برای حضور قوی در انتخابات چيز ديگری نيست». 

در ادامه اين همايش مهرزاد قائميان از سرمايه‌گذاران خارجی حامی موسوی نيز در سخنانی ميرحسين موسوی را دردآشنای اهالی هنر دانست و اظهار داشت: «اميدواريم مردم به ويژه اهالی هنر و فرهنگ با گزينش موسوی به اوضاع نابسامان فرهنگی كشور پايان دهند و پيام صلح و دوستی ملت را به گوش دنيا برسانند». 

در اين همايش كمتر از صد نفر در سالن فدک اردبيل حضور داشتند و مجری بارها از حضور تعداد كم اهالی فرهنگ و هنر اردبيل انتقاد كرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین