رشید احمد، راننده مسلمان ریکشا، در محلهاش در دهلی «مودی ما» نامیده میشود، در حالی که جاگدیش باتیا یک تجارت املاک و مستغلات در پایتخت هند دارد.
رشید و جاگدیش هر دو در کمپینهای سیاسی حزب بهاراتیا جاناتا به دلیل شباهت چشمگیرشان به نارندرا مودی که به دنبال سومین پیروزی متوالی در انتخابات عمومی است، حضور داشته اند.
رشید میگوید: من از ابتدا اینگونه بودم، اما از زمانی که مودی نخست وزیر شد، بحثهای بیشتری در مورد آن وجود داشت. مردم میگویند، ما مودی خودمان را اینجا داریم و دیگری آنجاست.
احمد در محلهاش مشهور است و بچههای محلی او را «عموی مودی» میخوانند، و بسیاری از آنها را هر روز با ریکشا به مدرسه میبرد.
او همچنین در گردهماییهای بهاراتیا جاناتا مانند مودی شرکت میکند و کسانی را که در ابتدا او را با نخستوزیر اشتباه میگیرند، هیجانزده میکند. شرکت در چنین رویدادهایی میتواند برای احمد رشید حدود ۱۰۰۰ روپیه - ۱۲ دلار – درآمدزایی داشته باشد.
منتقدان اغلب مودی و دولت او را به هدف قرار دادن جامعه اقلیت مسلمان که احمد به آن تعلق دارد، متهم کرده اند. مودی چنین اتهاماتی را رد کرده و گفته است که مخالف اسلام نیست. احمد از نخست وزیر هند دفاع میکند و میگوید که نخست وزیر به همه، خوب و بد گوش خواهد داد.
جاگدیش باتیا، شهروند دیگر هندی نیز به نارندرا مودی شباهت دارد. این مرد ۶۸ ساله شباهت خود به مودی را با تغییر سبک لباسش برای هماهنگی بیشتر برجسته میکند. اما برخلاف احمد، او برای شرکت در تجمعات بهاراتیا جاناتا پول نمیگیرد. او شرکت در گردهماییها را یک خدمات اجتماعی میداند.
وی گفت: من واقعاً شیوه کار مودی، کارهایی که برای توسعه کشور انجام داد و تصمیماتی که هیچ دولت قبلی اتخاذ نکرده بود را دوست دارم. من سبک کار و دیدگاه او برای کشور را دوست دارم و به همین دلیل دوست دارم برای حزب مفید باشم.