آفتابنیوز : آفتاب: قائم مقام دبیر كل حزب اعتماد ملی گفت: «نقطه شروع تنشزدایی پذیرش آتشبس از سوی طرفین و خلع سلاح كامل قلم و زبان از توهین و تهمت است».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، حجت الاسلام و المسلمین رسول منتجبنیا در گفتوگویی با ایسنا با بیان اینكه " تنش و التهاب موجب هدر رفتن نیروها و عامل تضادها و اختلافات در جامعه خواهد بود" ادامه داد: «در جامعه متشنج امكان هرگونه فعالیت مثبت گرفته میشود و همه فعالیتها صرف درگیری و تضاد خواهد شد. برعكس جامعهای كه در آن آرامش و امنیت وجود داشته باشد، همه نیروهای فكری و فیزیكی صرف توسعه و پیشرفت كشور و ملت میشود؛ لذا روایت معروف " دو نعمت ناشناخته و گوناگون در جامعه وجود دارد؛ یک سلامت و تندرستی و دیگری امنیت و آرامش " صدق پیدا میكند».
وی افزود: «در اینكه همه دلسوزان و مدیران جامعه در راس و همه علاقهمندان جمهوری اسلامی و وطن، تلاش كنند كه تنش و التهاب از بین برود و جای آن را آرامش و وحدت بگیرد، تردیدی نیست و وظیفه دینی همه است».
وی ادامه داد: «عدهای هستند كه مدام در حال اختلافافكنی هستند و خدا میداند چه سودی از ایجاد التهابها و تنشها میبرند. شاید این نظریه صادق باشد كه برخی از افراد به دلیل فقدان وضعیت و ارزشهای قابل طرح و یا فقدان كالای ارزشمند علمی و ارزشی بقاء خود را در سایه ایجاد تنش، التهاب، درگیری و تضاد میبینند و نان خود را در دعوا میپزند و از آب گلآلود ماهی میگیرند، والا معقول نیست كه كسی علاقمند به نظام جمهوری اسلامی ایران باشد اما به اختلافات دامن بزند، هر روز آتش دعوا را شعلهورتر كند و به تخریب چهرهها و شخصیتها بپردازد».
قائم مقام دبیركل حزب اعتماد ملی با بیان اینكه " اولین گام تنشزدایی، اعلام آتش بس از سوی طرفین دعوا و خلع سلاح كامل قلم و زبان از توهین و سركوب است" اظهار كرد: «تا این خلع سلاح عمومی صورت نگیرد و افراد تند و افراطی با قلم و یا سوء استفاده از تریبونها و موقعیتهای خود به روند فعلی خود ادامه دهند، تنشزدایی تخیلی بیش نخواهد بود».
وی همچنین درباره نقش بزرگان در امر تنشزدایی گفت: «بزرگان ـ چه آنها كه در مسوولیتی هستند و چه آنها كه نیستند ـ باید همه را دعوت كنند و مشخص بگویند كه از برخی تریبونها مانند نماز جمعه نباید حرفهای اختلافافكنانه مطرح شود، سایتها باید از اختلافافكنی دست بردارند و از قوه قضاییه بخواهند كه اجازه ندهد برخی حوادث اتفاق بیفتد و برخی روزنامههایی كه بسته شدهاند، مجددا فعالیت خود را آغاز كنند. لذا بزرگان و مراجع میتوانند مشخص و شفاف فتوا بدهند و حرفهای دو پهلو مطرح نكنند. بزرگان اسوه و الگو هستند و باید با تلاش وحدت ایجاد كنند؛ لذا اساتید دانشگاه و حوزه، معلمان، علما، روحانیون، ائمه جماعات، مراجع همه باید دست به دست هم دهند و به ایجاد وحدت و آرامش در كشور كمک كنند».