آفتابنیوز : آفتاب: دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: «موسوی، کروبی و خاتمی از خانواده انقلابند و آنها را مفت بدست نیاوردهایم که آنها را مفت از دست بدهیم».
حبیب الله عسگراولادی در نشست مطبوعاتی خود که بعد از ظهر یکشنبه در دفتر جامعه اسلامی مهندسین برگزار شد با بیان این مطلب افزود: «ما هنوز معتقد نیستیم که موسوی، کروبی و خاتمی فتنه گر هستند ما معتقدیم اطراف اینها کسانی هستند که از آنان سو استفاده میکنند و آنها را در شرایطی قرار دادهاند که واکنشهایی این چنینی داشته باشند».
وی ادامه داد: «من خود پس ازجریانات اغتشاشات خیابانی با حجت الاسلام کروبی دیدار داشتم و درد دل صمیمانهای کردیم، چون سالهای زیادی با ایشان کار کردهام، از او پرسیدم میخواهید کجا قرار بگیرید داخل نظام یا خارج از نظام»؟
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: «من معتقدم کروبی گم شدهاست و باید کوشش کنیم که او خودش را پیدا کند».
وی با تاکید بر اصرار آیت الله مهدویکنی بر دیدار با کروبی گفت: «ایشان به من توصیه کردند با کروبی صحبت کنم و من نیز به دیدار کروبی رفتم و کروبی بسیار با محبت و دوستانه با من برخورد کرد».
عسگراولادی تصریح کرد: «ما بدنبال ایجاد وحدت در میان گروههای سیاسی هستیم اما وحدت به این معنا که بگوییم آنهایی که با هم اختلاف دارند با هم روبوسی کنند نه. ما میخواهیم این افراد تنها با نظام و ولایت آشتی کنند و نه اینکه گروههای مخالف چهره یکدیگر را ببوسند».
وی با تاکید بر اینکه ما نمیخواهیم راجع به کروبی، خاتمی و موسوی ظلم کنیم، افزود: «این افراد سالیان زیادی به کشور خدمت کردند اما اینها در نظام ارزش دارد».
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری و پس لرزههای پس از انتخابات گفت: «من به عنوان کسی که تجربه زیادی در انتخابات قبل و بعد ازانقلاب دارم میگویم که دشمن در مواردی برای فتنهگری در انتخابات شیطنت کرد».
عسگراولادی ادامه داد: «دشمنان نظام جمهوری اسلامی نمیخواستند انتخابات منسجمتر از قبل باشد و دولت دهم هم مقتدر تر از دولت نهم جلوه کند و شیطنتهای گوناگون در این زمینه انجام دادند».
وی با اشاره به اغتشاشات و اختلافات بعد از انتخابات تصریح کرد: «هیچ تقلب و تخلفی در انتخابات رخ نداد کما اینکه مقام معظم رهبری برای بررسی مجدد صحت انتخابات دستوراتی را دادند و صحت انتخابات مجدد بررسی شد».
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اعتراضات برخی نامزدها به نتیجه انتخابات گفت: «من با مهندس موسوی که زمانی وزیر بازرگانی ایشان نیز بودم پس از انتخابات دیدار صمیمانهای داشتم و به وی نیز ثابت شده که در انتخابات تقلبی رخ نداده و موضوع تنها ذهنیتسازی اطرافیان وی است».
وی با تاکید بر اینکه من برای مهندس موسوی احترام زیادی قائلم گفت: «معتقدم باید مشکلات را در درون نظام حل کرد چرا که اگر مشکلات به بیرون نظام کشیده شود مورد دلخواه آمریکا، انگلیس، ضد انقلاب و سلطنت طلبها هست».
عسگراولادی خاطرنشان کرد: «4 نامزد انتخابات ریاست جمهوری در انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خدمات فوق العادهای داشتهاند اما متاسفانه شیطنت شیطان بزرگ، آمریکا منجر به وقایع اخیر در کشور شد».
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سئوالی مبنی بر طرح هاشمی رفسنجانی برای برون رفت از وضعیت فعلی گفت: «با تعدادی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام برای برون رفت از این وضعیت خدمت آیتالله هاشمی رفسنجانی رفتیم و به این نتیجه رسیدیم تنها در این باره یک نفر میتواند صحبت کند و آن نیز مقام معظم رهبری است».
وی با بیان اینکه چون آیتالله هاشمی رفسنجانی جزئیات بیشتری از کمیته حل اختلاف مورد نظر خود ارائه نکردهاند نمیتوانم جزئیاتی در این باره بگویم، اظهار داشت: «دربیان این جزئیات برون رفت از وضعیت فعلی اگر چیزی بگوییم که دوستان بشنوند، دشمنان نیز میشنوند و روی این موضوع برنامهریزی میکنند».
عسگراولادی با تکذیب اینکه هیچگاه نگفته است وحدت در جامعه ضروری نیست، تصریح کرد: «من در مصاحبه قبلی نیز گفتم وحدت امت حول محور ولایت فقیه حاصل است اگر کسانی خود آهنگ کنارهگیری از نظام میزنند آنان داخل نظام نیستند».
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: «ما هیچگاه خاتمی و موسوی را در انزوا قرار ندادیم، همه جا جای آنها است».
وی خاطرنشان کرد: «در زمان حاضر مهمترین ضرورت موجود در کشور وحدت و انسجام ملی حول ولایت فقیه و قانون اساسی است».
عسگراولادی دربیان فعالیت احزاب در انتخابات اخیر و وقایع پس از آن اظهار داشت: «در جامعه ما سه گروه اصلی اصولگرا، اصلاح طلب و یک جریان سوم وجود دارد که هر کدام از اینها خود به چند دسته تقسیم می شوند».
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اضافه کرد: «دسته اصولگرا در نهایت به این نتیجه رسید که باید به احمدینژاد رای بدهد اما اصلاحطلبان بر خلاف اینکه تظاهر به معرفی 4 کاندیدا میکردند همه به دور موسوی جمع شدند و تعداد اندکی با کروبی همراه شدند».
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: «متاسفانه پس از انتخابات برخی گروههای اصلاح طلب دست به اقداماتی ناشایست زدند اما من حرکت اصولگرایان را تایید میکنم».
وی درپاسخ به اینکه دغدغههای طیفهای سیاسی کشور پس از وقایع اخیر چیست؟ گفت: «دغدغهها در کشورانحصاری نیستند، تشکیلات بسیاری درکشور وجود دارد که گاهی دغدغههای آنان دغدغههای مردم است از جمله این تشکیلات، مراجع عظام تقلید هستند که یک تشکیلاتی هزار ساله است».
عسگراولادی تاکید کرد: «باید دغدغههایی از گروهها را مورد توجه قرار داد، که دغدغه مردم باشد حتی دغدغه های حزب موتلفه هم نمیتواند ملاک برای دغدغههای فراگیر در جامعه باشد».
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه احمدینژاد با تاخیر در برکناری رحیم مشائی و دستور مقام معظم رهبری، در کجای تفکر اصولگرایی قرار دارد؟ پاسخ داد: «این را باید از خود احمدینژاد بپرسید اما آنچه باید سرگشاده و علنی بیان میشد اعلام شد».