فضلالله رنجبر گفت: هر اندازه مدارک غیرمستند پخش و منتشر شود آثار منفی دارد. بهرحال در مجلس نماینده ملت وجود دارد که سردی و گرمی روزگار را خیلی چشیده بنابراین با هر شبنامهای تغییر نظر نمیدهد مگر اینکه مدارک و مستندات مستدلی باشد.
فضلالله رنجبر، نماینده کرمانشاه و عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، ضمن ارزیابی خود از جلسه رای اعتماد به کابینه پیشنهادی گفت: فکر میکنم روحیات پزشکیان به لحاظ شعاری که برای همدلی، تفاهم، وحدت و وفاق انتخاب کرد اثرگذار بوده است. از طرفی طی این مدت نمایندگان هم بررسیهای همه جانبهای انجام دادند و بحثهای تخصصی خوبی در کمیسیونها صورت گرفت. در حقیقت برخلاف ادوار گذشته همه وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای مختلف حضور پیدا کردند و جلسات فراکسیونها هم به صورت فعال با وزرا ادامه داشت. فکر میکنم کشور وارد مرحله جدیدی برای خدمتگزاری در سایه وحدت، همدلی و وفاق شده است.
او افزود: اعتقاد بنده این است که حجت بر دولت تمام شد لذا دولت باید کمر همت را برای خدمتگزاری در عرصه حل مشکلات اساسی کشور از جمله امور اقتصادی یعنی معیشت، اشتغال، مقابله با تورم و اقتدار بخشیدن به ایران در عرصه بینالمللی و داخلی ببندد.
رنجبر با اشاره به متن سخنرانی پزشکیان در صحن مجلس تصریح کرد: قطعا صحبتهای روز چهارشنبه پزشکیان اثرگذار بود. بسیاری از نمایندگان در ارتباط با برخی از وزرای پیشنهادی مردد بودند، تردید داشتند و ابهاماتی داشتند اما صحبتهای صادقانه پزشکیان بخشی از این ابهامات و تردیدها را حل کرد.
او درباره پخش بیانیهها و شبنامهها در جریان جلسه رای اعتماد و حتی جلسات قبل از آن اظهار کرد: هر اندازه مدارک غیرمستند پخش و منتشر شود آثار منفی دارد. بهرحال در مجلس نماینده ملت وجود دارد که سردی و گرمی روزگار را خیلی چشیده بنابراین با هر شبنامهای تغییر نظر نمیدهد مگر اینکه مدارک و مستندات مستدلی باشد.
رنجبر در مورد رأی اعتماد بالای مجلس به کابینه پزشکیان خاطرنشان کرد: من فکر میکنم اظهارات پزشکیان درباره همدلی یعنی او درخواست کمک داشت، یعنی بتوانم با همکاری یکدیگر کار را پیش ببریم و از طرف دیگر فرمایشات رهبری در دیدار با نمایندگان حاکی از این بود که همه میخواهند دولت تشکیل شود و کارها معطل نماند چراکه در این فاصلهای که ایجاد شده، مشکلاتی برای مردم پیش آمده که نیاز بود دولت به سرعت تشکیل شود و کار با سرعت بهتری پیش برود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره رأی اعتماد مجلس به ظفرقندی و صالحی امیری که تا روز قبل از رأی اعتماد صحبتهایی درباره رأی نیاوردن آنها بود، یادآور شد: یکی از دلایل رأی آوردن این افراد میتواند صحبتهای پزشکیان باشد. ظفرقندی، میدری، همتی و صالحی امیری وزرایی بودند که بحثهای سیاسی درباره آنها مطرح بود. آنها ارتباط گرفتند و صحبتهای صالحی امیری در صحن مجلس صحبتهای عقلانی و مستدلی بود که فکر میکنم این صحبتها و رفتوآمدها که روز سهشنبه با تک تک نمایندگان و گروههای از نمایندگان داشتند، اثرگذار بود.