آفتابنیوز : 
دانشمندان در برسيهاي خود دريافتند زناني كه به مدت دو هفته از صبحانه خوردن طفره ميروند، در طول روز ميزان غذاي زيادتري ميخورند و اين امر سبب افزايش ميزان كلسترول بد يا LDL آنان ميشود و از سويي حساسيت بدن آنان را در برابر انسولين كاهش ميدهد.
افزايش ميزانLDL بدن و نيز كاهش ميزان حساسيت سلولهاي بدن در برابر انسولين از عوامل خطرزا براي ابتلاء به بيماريهاي قلبي محسوب ميشوند.
اين محققان دريافتند زناني كه هر روز صبحانه ميخورند به طور متوسط در روز 100 كالري كمتر از ديگر زنان انرژي مصرف ميكنند.
علاوه بر این تغذيه صحيح در قدرت يادگيري افراد مؤثر است و نخوردن صبحانه ميتواند تاثير نامطلوبي بر يادگيري داشته باشد.
در شرايط ناشتايي كوتاه مدت طبيعي، بدن توانايي ثابت نگاه داشتن گلوكز خون را دارد و اين كار را به نحوي انجام ميدهد كه عملكرد طبيعي مغز لطمه نخورد.
نخوردن صبحانه در صورتي كه تداوم يابد و به عادت تبديل شود علاوه بر اين كه قدرت يادگيري فرد را كاهش ميدهد، موجب كمبود دريافت مواد مغذي روزانه مورد نياز بدن ميشود كه وعدههاي ديگر قادر به تامين اين نيازها نيستند و در نتيجه كمبود دريافت كالري ، ويتامينها و املاح به وجود ميآيد.