حمید قاسمی در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز، گفت: بر اساس آمار مرکز کنترل کیفی هوای کشور کلانشهر تبریز تا کنون با 163 روز هوای پاک بیشترین تعداد روز های هوای پاک را در بین کلانشهرها دارد.
وی با اشاره به روز هوای پاک، اظهار کرد: امسال روز ملی هوای پاک با شعار «هوای پاک، اقدام و عمل» نامگذاری شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی بیان کرد: در سال 1398روزهایی هم داریم که هوا ناسالم بوده و باید بر اساس نتایج چندین مطالعه در تبریز و فهرست انتشار آلایندهها، گامهایی برای داشتن شهری با هوای پاک برداریم؛ با توجه به افزایش مصرف بنزین و کیفیت نه چندان مناسب خودروها، به صفر رساندن میزان آلایندهها بسیار سخت است.
وی با تاکید بر نقش بازدارنده و کاهش دهنده فضای سبز در هوای آلوده، بیان کرد: سرانه فضای سبز در حد شش یا هفت مترمربع است، در حالیکه در طرح جامع شهری سرانه فضای سبز در حد 15 متر مربع دیده شده و مقیاسهای جهانی بیش از این و حدود 20 متر مربع است.
قاسمی با اشاره به افزایش تعداد روزهای پاک در کلانشهر تبریز خاطرنشان کرد: از سال 92 به بعد مجموع روزهای پاک و قابل قبول از 291 روز به 344 روز در سال 97 رسیده است، در سال 98 نیز تا به امروز، 287 روز پاک و 17 روز ناسالم برای گروههای حساس داشتهایم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، در ادامه جلسه دستگاههای مرتبط گزارشی از عملکرد ها و برنامه های آتی خود ارائه کردند.
در پایان فرماندار تبریز با اهدا لوحی از تلاشهای موثر مدیر کل حفاظت محیط زیست استان در کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز قدردانی و به صورت نمادین کارتهای همیاران محیط بان اهدا شد.